Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » МФА у Середньому стартує з перемоги (ФОТО)
20:14
МФА у Середньому стартує з перемоги (ФОТО)
Екс-гравці середнянців забивають і завдають їм поразки у дебютній грі на Зимовій першості.

МФА у Середньому стартує з перемоги (ФОТО)
Середнє продовжує перебудовувати команду, тож у її складі зявляються нові обличчя, одним з таких став лівий захисник Олексій Січ – ужгородець, який більшість ігрової кар’єри провів у структурі львівських Карпат, звідки отримував виклик до збірної України U17, за яку провів 15 матчів. Останнім клубом Олексія була Олександрія U19, за яку відіграв 12 матчів у сезоні 2017/2018. Серед досвідчених гравців зі старту вийшли дитячі тренери з СДЮСШОРу Бобаль та Пахомов, які грали в центрі поля, компанію яким склав Юрій Дрозд, який повернувся з оглядин в Ужгороді.

Саме завдяки досвідченому Бобалю господарі мали можливість забити першими. Матвій заробив штрафний не далеко від карної зони і сам його виконав, воротар відбиває та Мадяр був першим на добиванні, та Колісник знову демонструє чудову реакцію.

На 24-ій хвилині Готра не вдало грає на виході, після подачі кутового, і Міклош з другої спроби пробиває у не захищені ворота – 1:0.

Мукачівці переважали суперника у швидкості, чим часто користувались на чужій половині поля. Вже на старті другого тайму МФА забиває вдруге, і знову автором голу став ек-гравець Середнього – Трачук отримав передачу у штрафній і чітко пробив у кут з 13 метрів – 2:0.

Шансів відіграти бодай один м’яч у підопічних Дьордя практично не було, Яковлєв рідко чіплявся попереду, а одиничні проходи Медведєва флангом до гостроти не призводили. На 53-ій хвилині Луців подав справа, а Дьяков результативно пробив головою – 3:0.

Заслужена велика перемога академіків, які, скоріш за все, будуть вести боротьбу з ужгородцями за лідерство у групі А.
 
 
МФА U-19 (Мукачево) – ФК «Середнє» 3:0
 
Голи: Міклош, 24, Трачук, 38, Дьяков, 53.
 
МФА: Максим Колісник, Віталій Міклош, Віталій Максимець, Ігор Тихненко, Антон Береш, Олександр Апарін, Ігор Королевич, Віталій КУрильчик, Олег Луців, Владислав Мамич, Василь Герег.
На заміну виходили: Ігор Бекеша, Ілля Дьяков, Богдан Анікеєв, Іван Байса, Михайло Фляшко, Віталій Трачук, Андрій Забава, Едуард Ковтанюк, Олег Поліщук.
Тренер – Віктор Ряшко.
 
Середнє: Михайло Готра, Олексій Січ, Іван Ільчук, Руслан Куртанич, Віталій Мадяр, Віталій Медведєв, Юрій Дрозд, Денис Пахомов, Мирон Гулович, Матвій Бобаль, Владислав Яковлєв.
На заміну виходили: Валерій Роля, Дмитро Іванов, Андрій Філіп, Василь Куприч, Іван Рацин, Павло Повханич, Сергій Рущак.
Тренер – Вадим Дьордь.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1055 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: