Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » МФА вириває перемогу у Чернівцях
20:14
МФА вириває перемогу у Чернівцях
У другому турі чемпіонату України з футболу МФА зустрічався на виїзді з чернівецькою «Буковиною».

МФА вириває перемогу у Чернівцях Господарі – досвідчена команда, яка постійно виступає на професійному рівні, тож наставник нашої команди Віталій Шумський вирішив грати від оборони, роблячи ставки на контратаки.

Більшість ігрового часу в першій половині зустрічі м’ячем володіли господарі, та надійна гра в захисті не дала буковинцям жодної можливості створити загрозу біля володінь нашої команди.

Аналогіно складався і другий тайм поєдинку. Господарі заробили право на виконання кількох небезпечних штрафних ударів, однак, їх виконання було невдалим. Ключовою стала 89-та хвилина матчу. Мукачівці заробили право на аут, після вкидання з якого з м’ячем опинився Сергій Стень на лівому куті після обробки він покотив його на Максима Гірного. Наш нападник вирішив пробити сходу – удар заблокував оборонець, та мяч знову повернувся до нашого нападника, який вже вдруге вирішив завдати удару з розвороту – на цей раз «круглий» від захисника «Буковини» влетів у сітку воріт господарів.

В час, що залишився господарі встигли провести дві гострі атаки, та на щастя, в першій з них наші оборонці перевели удар гравця чернівецької команди на кутовий, а в іншій по цілі не влучив гравець «Буковини». Тож знову перемога з рахунком – 1:0 і є шість очок в активі.


Стадіон «Буковина» м. Чернівці

2-а ліга. 2-й тур  

«Буковина» (Чернівці) – МФА (Мукачево) – 0:1 (0:0)

Гол: Гірний 89

«Буковина»: Фіяло, Орловський, Логінов, Дмитрієв, Николишин, Клочан, Столяр, Сивка, Орнат, Волинець, Солбак.
Запасні: Пономаренко, Рябий А., Рябий Д., Лукянченко, Елла, Беслюбняк, Нижник.
Тренер: Є.Коваленко

МФА: Чернятинський, Степанчук (Добранський 81), Оберман, Григоращук, Грицак, Луців В., Луців П., Волков, Стень, Гірний (Клімковський 90+2), Галас (Фарасеєнко 78).
Запасні: Музичка,  Бундаш, Лучка.
Тренер: В.Шумський

Прес-служба МФА
 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 607 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: