Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » МФА здобуває перемогу у Коломиї
11:44
МФА здобуває перемогу у Коломиї
У шостому турі аматорського чемпіонату України мукачівці мінімально переграли аутсайдера своєї групи.

МФА здобуває перемогу у Коломиї Важкі погодні умови ускладнили завдання команд у цьому матчі – було важко комбінувати, додаткові сили витрачалися на силову боротьбу й спроби грати на складному полі. Тим не менш, обидві команди створили відразу по кілька нагод забити. Ще в першому таймі м’яч міг побувати як у одних, так і в інших воротах.

Особливо варто відзначити вінгера гостей Фарасєєнка. Спершу Віталій пробив повз ворота, з лету завершуючи атаку після довгої передачі Хміля. А відразу після перерви він змістився з флангу, обійшов кількох суперників і завдав різаного сильного удару. М’яч від рук воротаря влетів у ворота – 0:1.

Треба сказати, що Варатик тиснув, намагався відігратися, і кілька разів Колісник по-справжньому виручив мукачівців. Але МФА за рахунок організації гри та злагодженості дій зуміла дограти по результату й здобула першу виїзну перемогу в Чемпіонаті ААФУ.


15:00; 17.10.2020. Воскресинці. Стадіон “Сільський”; поле 3; +14С

Варатик (Коломия) – МФА (Мукачево) – 0:1 (0:0)

Голи: Фарасєєнко, 51

Варатик: Ходорко, Куник, Левандович, Пет.Уштан, Пав.Уштан, Р.Гаврилюк©, І.Гаврилюк (Іваничук, 87), Блонський, Дишук (Стасюк, 77), Романенчук (Ласійчук, 46), Крамар.
Запасні: Бабійчук, Кулик, Гавадзюк, Маковійчук. Головний
тренер: Андрій Олійник.

МФА: Колісник, Когутка, Паламарчук, Гогерчак©, Забава, Трачук (Демиденко, 90), Хміль (Папарига, 79), Кольцун, Фарасєєнко, Дурда, Станкович.
Запасні: Коцюбинський, Западнюк, Вербицький, Береш, Добранський.
Старший тренер: Віктор Яічник.

Попередження: Левандович, 48, Крамар, 64, Ласійчук, 67, Кольцун, 89  

Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 404 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: