Головна » Усі публікації » Інтерв'ю » Михайло Балабан: "Головне завдання – це залучення молоді до футболу в нашому селищі"
20:42
Михайло Балабан: "Головне завдання – це залучення молоді до футболу в нашому селищі"
Президент ФК "Карпати" Дубове Михайло Балабан поділився своїми думками та планами на майбутній сезон.

Михайло Балабан:
- Михайле Васильовичу, які плани в Клубу “Карпати” Дубове на сезон 2017?
 
- Наші плани не міняються. Хоча для вболівальників завжди важливий результат, але перемоги прийдуть, ми не сумніваємося в цьому. Головне завдання – це залучення молоді до футболу в нашому селищі. Нам потрібен міцний фундамент, і ми не маємо залежати від запрошених гравців.
 
- Отож пріоритетом є ставка на виховання своїх гравців, себто дитячий футбол?
 
- Звісно
 
- Але мусить існувати доросла команда. Без основної команди не буде і юнацької. Чи не так?
 
- Однозначно. Але доросла команда має бути побудована таким чином, щоб в неї могли вливатися молоді гравці. В майбутньому молоді гравці повинні бачити себе в основній команді. Така наша стратегія.
 
- В 2016 році “Карпати” Дубове розпочали грати в ДЮФЛ Закарпаття. Це діти 2002-2003 та 2004-2005 років народження. Які плани щодо цих команд?
 
- Ці діти – це наша надія та наша гордість. Ми забираємо їх з “вулиці” так би мовити і заповнюємо їх час заняттями футболом.
 
- Що можете сказати про ставлення вболівальників до футболу в Дубовому після того як команда вже стабільно грає в чемпіонаті області?
 
- Вболівальника не можна обдурити, вболівальник чекає завжди на результат, і не лише на забиті голи та перемоги. Вболівальники хотіли б бачити і розвиток інфраструктури і покращення умов на стадіоні. Крім основних команд які грають в чемпіонатах області або ДЮФЛ є ще одна команда, яку я хочу виділити. Це команда підтримки футбольного Клубу, люди на яких є і фінансовий тягар. Без цих людей не було б стабільного фінансування команди. Приємно що такі люди продовжують докладати зусиль для досягнення результатів.
 
- Отож крім футбольної команди є команда однодумців?
 
- Так. За це я хотів би їм подякувати.
 
- Дякуємо Вам, за інтерв’ю. Бажаємо досягнути поставлених цілей. Всього найкращого.
 
Категорія: Інтерв'ю | Переглядів: 966 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: