Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » Михайло Готра – герой другого півфіналу ДЮФЛУ U-17
21:10
Михайло Готра – герой другого півфіналу ДЮФЛУ U-17
Сьогодні, 30 червня, в Ужгороді відбулись півфінальні матчі фінального етапу ДЮФЛУ U-17.

Михайло Готра – герой другого півфіналу ДЮФЛУ U-17
У першому півфіналі глядачі стадіону Авангард побачили всеукраїнське дербі Динамо – Шахтар. Протягом всього матчу кияни володіли перевагою на полі, провівши швидкий м’яч уже на старті гри. У другому таймі було ще веселіше: три вилучення, пенальті і чотири голи. Спочатку підвів свою команду динамівець Цитаїшвілі, який заробив другу жовту та згодом арбітр вирівняв склади, а ще за декілька хвилин воротар гірників помилився при виході за межі штрафної і змушений був фолити, за що також отримав червону картку.
 
Динамо було помітно переважало свого принципового суперника, і тим самим кияни повторили результат минулорічного фіналу U-16 на цьому ж стадіоні, коли біло-сині у фіналі також забили п’ять м’ячів у ворота підопічних Зубова.
 
Та більша увага місцевих вболівальників була прикута до поєдинку ОК ім.І.Піддубного та УФК-Карпати, де виступають закарпатці Кормош та Готра. Львів’яни були фаворитами другого півфіналу, що і намагались довести на полі. Та володіючи територіальною перевагою вони ніяк не могли відзначитись, натомість кияни чи не всі свої атаки закінчували взяттям воріт: спочатку після прострілу забиває Медведчук, далі Тулін скористався помилкою центрального захисника і реалізував вихід один в один, тертій гол забив київський захисник Колесник прямим ударом зі штрафного метрів з 26. Та зелені леви не опустили руки і в останні десять хвилин матчу почали відігруватись силами Рудюка та Руденка. А коли вже спливала остання додана арбітром хвилина до другого тайму УФК-Карпати заробили стандарт біля чужої штрафної, на який у карну зону прийшла вся команда і їм вдалось заштовхати м’яч у сітку суперника - неймовірний камбек 3:3.
 
Одразу після завершення гри гравці розпочали післяматчеву серію пенальті, яка затягнулася на всі одинадцять ударів. Вирішальним стала дуель воротарів, коли Михайло Готра забив з позначки, і потягнув удар свого колеги. Загалом ужгородський воротар відбив три удари, ще один пройшов мимо. Іван Кормош з’явився на полі в середині другого тайму і при рахунку 3:2 зупинив небезпечну контратаку суперника, коли він залишився на місці останнього захисника і на нього одного виходили два атакуючі гравці. У серії пенальті Іван був точним, тож перемога УФК-Карпат по пенальті 8:7.
 
У неділю на стадіоні Автомобіліст о 19:00 відбудеться фінал УФК-Карпати – Динамо. О 16:30 ОК ім..І.Піддубного та Шахтар поборються за бронзові нагороди.
Фото Романа Сенишина


 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 1835 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: