Головна » Усі публікації » у світі » Михайло Готра підписав контракт з "Кішвардою"
16:23
Михайло Готра підписав контракт з "Кішвардою"
Ужгородський воротар виступатиме за одного з лідерів угорської вищої ліги.

Михайло Готра підписав контракт з В середині січня Михайло поїхав з своєю новою командою на тренувальний збір до Туреччини, але офіційно контракт підписав лише після повернення до Кішварди. 

Команда Габора Ероша зовсім недавно попрощалася з воротарем Марком Неметом, тож шукала заміну йому і їхній вибір пав на 21-річного закарпатського воротаря, який зумів себе добре проявити у Першій лізі України у складі ФК "Ужгород".

"Наприкінці осінньої частини сезону з Кішварди надійшло запрошення пройти перегляд. Я чудово провів час на зборах у Туреччині, ми змогли потренуватися у чудових умовах, я вже дізнався багато нового. Я отримав чудову можливість підписати контрактом з такою відомою командою і вірю, що зможу тут прогресувати. Мені ще є куди вдосконалюватися, і я маю багато працювати"- зазначив Михайло Готра клубній прес-службі.

Конкурентами за місце у рамці у Михайла будуть 28-річний капітан команди Давід Домбо (350 тисяч євро на Трансфермаркті) та 21-річний Артем Одінцов (125 тисяч євро). Готра оцінюється в 75 тисяч євро, проте з переходом до стану лідера угорського футболу можна очікувати подорожчання гравця. 

Михайло складе компанію у команді іншим закарпатцям Віктор Гей, Василь Хіміч, Ярослав Гелеш.

Після сімнадцяти турів "Кішварда" йде на другому місці у чемпіонаті Угорщини, відстаючи на один бал від першого Ференцвароша. 

Вже у суботу, 29 січня, відновлюється чемпіонат Угорщини. Кішварда зіграє на виїзді з Дебреценом о 19:00. 

Побажаємо Михайлу успіху у новому клубі та побільше "сухих" матчів!

 
Категорія: у світі | Переглядів: 580 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: