Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Михайло Іваниця очолив ФК "Ужгород"
20:52
Михайло Іваниця очолив ФК "Ужгород"
28 листопада, перед черговим тренуванням ужгородців на штучному полі стадіону «Авангард» відбулось зібрання керівництва клубу із гравцями.

Михайло Іваниця очолив ФК За повідомленням сайту Федерації футболу Закарпаття, саме сьогодні офіційно було представлено гравцям ФК "Ужгород" нового головного тренера Михайла Іваницю. Про рішення керівника клубу провести зміни на тренерському містку було відомо декількома тижнями раніше, про що ми вже повідомляли. 

Разом з мукачівським тренером клуб покинули і гравці, які з’явились у команді саме при ньому: Мирослав Лютнянський, Кирил Пасічник, Владислав Павленко, Віктор Масікевич, Вадим Селещук, Юрій Дрозд. У підсумку у клубі залишилось 13 гравців (з них двоє "легіонерів" Корольчук і Шкіндер), тож на Ужгород чекає спекотна трансферна зима, за підсумками якої і можна буде робити деякі прогнози на друге коло. Також одночасно з цим йде пошук тренера воротарів. 

Цілком ймовірно, що новий тренер буде шукати посилення саме в закарпатських клубах ("Минай", "Севлюш" та ін.), де йому добре відомі всі місцеві таланти.
 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 941 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 10
10 Misha  
0
Ужгород ти вижу великий експерт
Як раз ультрас і розібрався бо павленко був один із найстабільніших і стержневих футболістів хоча і кінцівку змазав як і вся команда
Лютнянський наш і відіграв без помилок хоча і пропустив багато ігор із-за травм походу

9 Влад  
0
Щас увидиме кого набере Іваниця...
Думаю сильніших точно шо не візьме но буде видно)

8 Мікітос  
0
Де там ультрас увідів сильних гравців? Бродяги між клубами аматорами, які в 2 лізі розтворилися, рівень 9 міста:)

7 Ужгород  
0
Ультрас, та там ныхто уровень не показував, Пасічник, Масікевич, ПАвленко, то легіонери, вони мали бути на голову сильніші, а в реалії ми на передостанньому місті! Лютнянський то тоже не воротнік рівня 2 ліги, так, одні понти.

6 Ультрас  
0
А тепер наберуть дітей які з великого пальця б’ють у мяч!

5 Ультрас  
0
Покинули команду ті гравці які показували уровень а лишилися самі трупи!!!

4 Віола  
0
Іваниця позерать на Дьордя поглядом : Вадім ,- давай без найобок, бо я тя добрі знаву..

3 Мікітос  
0
Іваниця нормальний мужик, но чи довго він буде? Бо з таким аферистом і баригою як Дьордь нормальний чоловік не буде робити. Сись об'є...бе хоть кого:)

2 Виктор  
0
Якщо хтось і завалит ФК Ужгород то буде Дьордб на х його брали то рвач і долб...

1 Ужгород  
0
НУ якраз і покинули клуб як то кажуть "слабоє звено", ці гравці особливо не вражали, і відверто на 2 лігу не тягнуть взагалі, короче гравці рівня тренера Варги. Іваниці успіхів, ще би Дьордя убрали, тоже був би плюс команді, бо то ще той інтригант.

الاسم *:
Email *:
كود *: