Головна » Усі публікації » у світі » Михайло Ряшко продовжив контракт із "Кечкемет"
09:55
Михайло Ряшко продовжив контракт із "Кечкемет"
Мукачівський захисник продовжить виступати за "Кечкемет" і у вищому дивізіоні.

Михайло Ряшко продовжив контракт із Михайло Ряшко перейшов у KTE минулого літа, підписавши контракт на один рік, який завершувався 29 червня. Тож клуб і гравець вирішили продовжити співпрацю ще на один сезон. Українсько-угорський центрбек швидко став основним гравцем команди, відзначившись одним м'ячем і одним гольовим пасом у 29 матчах. Він вже готується представляти команду у вищій лізі, повідомляє офіційний сайт клубу.

"Я радий, що зміг допомогти клубу вийти в елітний дивізіон. У нас чудова команда і тренерський штаб, минулого сезону ми були як велика родина, це мало важливе значення для нашого підвищення. Мені не довелося ні хвилини думати, щоб продовжити контракт, ще раз дякую за довіру керівництва клубу, я зроблю все можливе, щоб досягти своєї мети. Я вже виходив у вищу лігу з Кішвардою, але тоді я не зміг зіграти у NB I через травму, але тепер я хочу показати себе на найвищому рівні і допомогти команді," – сказав Михайло.

За вдалими виступами підвищується і трансферна вартість мукачівця - наразі на Трансфермаркті він оцінється у 150 тисяч євро. 

 
Категорія: у світі | Переглядів: 389 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: