Головна » Усі публікації » в Україні » Михайло Ряшко роззабивався у Другій лізі
13:01
Михайло Ряшко роззабивався у Другій лізі
В останніх двох турах мукачівський захисник "Іллічівця-2" двічі розписався у воротах суперника.

Михайло Ряшко роззабивався у Другій лізі У 17-му турі чемпіонату Другої ліги «Іллічівець-2» на своєму полі переміг «Поділля» - 3:2. Переможний м'яч на 90-й хвилині забив Михайло Ряшко. На першій компенсованій хвилині центральний захисник маріупольців Михайло Ряшко, у якого навіть є досвід виступів у Прем'єр-лізі, підключився до штрафного майданчика на подачу кутового Олега Денисова і потужним ударом розстріляв ворота суперника - 3:2.

За версією Sport Arena Михайло був включений в символічну збірну туру:

«Ряшко запрошувався під першу команду, але й за резерв грає нечасто. Але, будучи трохи більше досвідченим гравцем, який встиг пограти вже навіть в Прем'єр-лізі, допомагає молодшим одноклубникам. У матчі з Поділлям він витримав непростий тиск з боку хмельничан, а в кінцівці забив переможний м'яч, вирвавши довгоочікувані три очки для Іллічівця-2».

Вже в наступному матчі, який відбувся 9 листопада, маріупольська команда приймала вдома Рух Винники і мінімально поступилась львівянам. Михайло знову забиває в додатковий час, маріупольці перехопили передачу біля штрафного майданчика опонентів, провівши швидку атаку, яку завершив Ряшко - 1:2.

Із 17 ігор у цьому сезоні Михайло прийняв участь у п’яти і вже забив два голи, тож маємо надію, що юний мукачівець і надалі виходитиме в старті і продовжить свою гольову серію. 

Категорія: в Україні | Переглядів: 1302 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: