Головна » Усі публікації » Інтерв'ю » Микола Буковецький: "З основи лишилося лише два гравці"
11:23
Микола Буковецький: "З основи лишилося лише два гравці"
Наставник "Оболонь" Хуст розповів про команду та підготовку до нового сезону.

Микола Буковецький:
– Миколо Миколайовичу, наскільки успішно сьогодні триває процес заміни футболістів в «Оболоні»?
 
– Коли я очолив колектив, то з «основи» лишилося 2 гравці та ще декілька запасних. Президент клубу дав зрозуміти: ми повинні орієнтуватися на місцевих футболістів. Отож намагалися зібрати кращих хлопців та будемо старатися зробити з них гравців вищої ліги.
 
– Про кого йдеться?
 
– На зимову першість області заявили свою команду з району. Із неї взяли 5 гравців. З «Інтера» (Ганичі) повернули Володимира Попадинця й Богдана Хмуру. Можливо, ще один-два будуть, але особливо підсилюватися ніким, бо ще раз наголошу: ставка – на місцевих футболістів. Маємо 18-20 футболістів. Практично усі – хустяни, переважно вихованці Юрія Мовчана, який тренує юнацьку команду, і мої.
 
– Як розпочали підготовку?
 
– Цього року пізніше, із березня, але нічого, працюємо. Більше з акцентом на гру, ігрову дисципліну. Перший матч із «Середнім» у Кубку показав, що маємо іще недоліки, хлопці поки не вірять у свої сили повністю, хоч мають потенціал реалізувати себе більше.
 
– Завдання на сезон перед командою вже поставлене чи буде доведено дещо пізніше?
 
– Щодо Кубка, то намагаємося пройти якомога далі й побільше награти «основу». А по чемпіонату визначимося пізніше, коли остаточно стане зрозумілим, які команди виступатимуть. «Середнє» – хороша команда. І в зустрічі з ним теж побачимо, на що можемо розраховувати в чемпіонаті. Та для себе вже визначив, що потрібно краще зіграти, ніж минулого сезону, бо він для «Оболоні» виявився невдалим.
 
– Новий чемпіонат, на Вашу думку, буде цікавим у плані суперництва?
 
– Думаю, за високі місця вже три-чотири колективи готові змагатися. Вони й фінансово потужніші. Можливо, до них іще приєднається хтось, а інші, очевидно, змагатимуться за решту місць.
 
– Наскільки в Хусті вирішується питання з базою клубу?
 
– Проблеми є, тому й почали тренуватися пізніше. Загальну підготовку проходили в ДЮСШ, тепер займаємося на основному полі. Велике штучне в процесі підготовки. Я просив, щоб нас не лишили без газону. Пообіцяли, поки штучне поле не буде готове, то основного не чіпатимуть. Друге коло, можливо, дограємо на штучному…
Володимир ТАРАСЮК, ФФЗ
 
Категорія: Інтерв'ю | Переглядів: 1120 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Віола  
0
Бажаю Миколі Миколайовичу терпіння і наснаги в роботі! Порядочна людина..

الاسم *:
Email *:
كود *: