Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » "Минай" ділить очки із "Зорею"
07:13
"Минай" ділить очки із "Зорею"
Є перша нічия в сезоні! І здобули ми її у дуже важкому протистоянні з бронзовим призером минулорічної УПЛ!

Враховуючи як складалася гра, наша команда могла увозити із Запоріжжя і перемогу. Проте і «Зоря» мала хороші моменти, тому нічия дуже непоганий результат – ще й з таким суперником. І цей матч довів – у нашої команди все в порядку з характером та бажанням.   

У порівнянні з останнім матчем, тренерський штаб змінив основний склад майже на 90%. Причини зрозумілі – тільки в середу «минайці» грали виснажливий матч проти чемпіонів України в Києві, а зараз слід було протистояти знову на виїзді бронзовому призеру.

Тому аби зберегти швидкість та свіжість випустили зовсім інших гравців, хоч і схему зберегли – діяли в 3 центральних (повністю оновлена лінія з Матічем, Горіним та Лиховидьком), Синьогуб та Гончар стали латералями, в центрі вперше в основі вийшов Месхі та дебютував Коваленко, туди ж повернувся Петрусенко,  а в нападі діяли двоє найшвидших гравців команди – Ахмедзаде та Білоног.

Ставка на гру була зрозумілою – не дати розвернутися позиційним атакам «Зорі», а вони грати так вміють, та за можливості швидко виходити з оборони та загрожувати їм з контратак.

Цей план почав діяти в середині тайму. До цього «минайці» стримували тиск господарів, хоч у них і пройшли дві  атаки.

Але «минайці» були гострішими в першому таймі і мали забивати. Все частіше вдавався хороший вихід з оборони і закарпатці дотягували м’яча до чужої третини поля. Ось там не щастило. Спочатку на 35-ій, а потім на 38-ій хвилині могли виходити вперед – спочатку Гончар добивав з хорошої позиції після пострілу Месхі по воротам – вище. А потім Білоног скористався не точним пасом луганчан своєму голкіперу, перехопив м’яча і з правого кута пробивав – не точно.

Ще пізніше Коваленко вибігав на хорошу позицію, але його фінальний удар був дуууже не точним. Господарі теж відповідали, але в обороні гості відпрацьовували дуже добре.

А в другому таймі ми вже забили. Спрацював стандарт. На 53-ій хвилині Коваленко подавав кутовий і Горін класно пробив головою у дальній кут – 0:1. Дебютний гол Олега, дебютний асист Богдана!

На цьому команда Василя Кобіна не зупинилася. І ми далі грали у свою гру. На 64-ій міг рахунок подвоїти Білоног, але не пощастило.

Суперник, звісно, не бажав миритися з такими подіями  і  тренер Скрипник кинув в бій свій «ірано-бразильський» десант – Шахаба, Аллахяра та Крістіана. Вони додали клопоту нашій обороні, і двоє останніх сконструювали гол у нашій ворота  – бразилець подав, іранець забив – 1:1.

Ми ще могли знову вийти вперед – вкотре вдалася контратака, яку завершував ударом Кулієв – голкіпер потягнув. А далі господарі затиснули нашу команду, яка вже досить втомилася – це був другий матч за тиждень  та ще й знову з командою рівня єврокубків.

У «Зорі» були шанси забити, але виручили то Кучер, то поперечина. І  наша команда вистояла. І таким чином здобуваємо дуже важливу нічию. Важливу і з точки зору психології – попереду довгий сезон,  а такі матчі суттєво додають впевненості і загартовують характер.  Молодці!

Наступна гра в суботу, 21 серпня, із рівненським «Вересом» в Луцьку.


«Зоря» – «Минай» 1:1

Голи: Аллахяр, 65 - Горін, 53.

"Зоря": Микита Шевченко, Жуніор Рейс (Дмитро Хомченовський 73), Владислав Кочергін, Олександр Гладкий (Шахаб Захеді 58), Віталій Вернидуб, Владислав Кабаєв (Крістіан Даль 58), Сергій Булеца (Раймонд Фрімпонг 89), Єгор Назарина, Артем Громов (Аллах'яр 58), Максим Імереков, Денис Фаворов

ФК "Минай": Данило Кучер, Олександр Петрусенко, Дмитро Білоног (Антон Байдал 84), Віктор Лиховидько, Михайло Месхі (Олексій Хахльов 46), Олег Горін, Рустам Ахмедзаде (Євген Селезньов 63), Ігор Гончар, Міслав Матіч, Богдан Коваленко (Ельдар Кулієв 63), Олег Синьогуб (Сіака Багайоко 75)

Попередження: Віталій Вернидуб 52, Владислав Кабаєв 56 - Михайло Месхі 11, Олег Синьогуб 70, Євген Селезньов 78, Антон Байдал 90+3, Данило Кучер 90+4

Вилучення: Василя Кобін 90+2
Прес-служба ФК "Минай"

 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 281 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: