Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » "Минай" ділить очки з "Колосом"
20:18
"Минай" ділить очки з "Колосом"
У матчі 3-го туру Vbet Ліги підопічні Володимира Шарана обмінялись забитими голами з «Колосом» ще в першому таймі – 1:1.

Закарпатці втратили можливість здобути першу перемогу в поточному сезоні. До перерви команда Шарана мала перевагу і забила швидкий гол. На 4-й хвилині Ельдар Кулієв втік від захисників на лівому фланзі і спокійно переграв Волинця – 1:0.

Гості відповіли майже через пів години. Безбородько впав у штрафній площі, відчувши дотик Олега Горіна. На думку арбітра, контакт тягнув на пенальті. 11-метровий взявся виконувати Оріховський і пробив в протилежний від Олександра Бандури кут – 1:1.

Через 4 хвилини Дмитро Панчишин вказав на позначку у штрафній «Колоса». Ільїн зніс з ніг активного Кулієва. Олег Вишневский Волинця переграв, але після його удару м’яч влучив у штангу.

Після перерви було багато боротьби і мало футболу. Непоганий момент був в Єгора Твердохліба, який пробив головою, але м’яч пролетів в сантиметрах від штанги. “Колос” моментами також загострював, але в «рамці» впевнено зіграв Олександр Бандура.

«Минай» набрав перше очко в сезоні-2022/23 і наразі займає 13-е місце в турнірній таблиці. Наступний матч підопічні Володимира Шарана зіграють 12 вересня проти «Інгульця» на виїзді.



Минай (Минай) – Колос (Ковалівка) – 1:1 (1:1).

Голи: 1:0 Кулієв, 4, 1:1 Оріховський (з пенальті), 32.

На 36-й хвилині Вишневський не реалізував пенальті (штанга).

Минай: БАНДУРА, Гончар, Горін, Нємчанінов, Трубочкін, Вітенчук, Хахльов (Байдал, 84), Твердохліб, Кулієв (Касімов, 67), Воробчак (Голуб, 72, Рогозинський, 85), Вишневський (Колесник, 85).

Колос: Волинець, Золотов, Чоботенко, Гончаренко, Чорноморець, МІЛЬКО, Оріховський, Ільїн, Ісаєнко (Смирний, 46), Болбат, Безбородько (Лисенко, 72).

Попередження: Мілько, 34, Горін, 39, ільїн, 62, Голуб, 82, Рогозинський, 90+1, Лисенко, 90+3.

Прес-служба ФК "Минай"

 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 297 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: