Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » "Минай" ділить очки з "Покуттям" (ФОТО)
19:29
"Минай" ділить очки з "Покуттям" (ФОТО)
Ужгородці не зуміли продовжити переможну ходу і задовольняються одним балом.

Головний тренер Минаю у порівнянні з попередньою грою з Рочином не зробив ніяких змін у стартовому складі. Та й в принципі впродовж всієї гри також. Зважаючи на перемогу у Коломиї 2:0 у першому колі багато хто очікував чергової звитяги від гравців у біло-голубих футболках.
 
Перший тайм був за господарями, за виключенням стартових ознайомчих хвилин. Минайці контролювали хід зустрічі, час від часу загострюючи гру біля чужих воріт і не даючи при цьому наближатись до своїх. На 11-ій хвилині після розіграшу кутового Корнутяк пробив з 20 метрів, але над воротами. За хвилину Гегедош відмінним пасом виводить Кополовця на одного воротаря та Михайло не встиг завдати удару відпустивши м’яч за лінію поля.
 
На 14-ій хвилині Корнутяк вже б’є головою, після подачі від Микуляка, шкіряний проходить біля стійки. На 18-ій хвилині Беца виконав вивірену подачу з правого флангу, захиснику Коломиї не вдалось вибити м’яч і Гегедош другим дотиком пробиває з 10 метрів – 1:0.
 
За декілька хвилин Микуляк зі стандарту пробив трохи вище воріт. На 33-ій хвилині черговий асист від Беци міг стати гольовим та Пиняшко з 8 метрів не зумів переграти голкіпера. На 41-ій хвилині спробував створити щось небезпечне біля воріт Поповича Олійник, обігравшись у стінку з Блащуком проривався до воріт з лівого краю, але його удар був заблокований Вагіном.
 
На початку другого тайму Микуляк віддав на Кополовця удар якого з лівого краю прийняла на себе стійка. Вже за дві хвилини Кополовець розганяючи атаку віддав не точний пас, Покуття одразу пішло у контрнаступ. Карабка прострілив зліва, а Тарас Сивка без перешкод розстрілює ворота з 10 метрів, м’яч влучає у поперечку, далі у спину Поповича і влітає у ворота – 1:1.
 
Підопічні Харьковщенка побігли виправляти ситуацію та у другій половині гри у них не все виходило. Микуляк подав зі штрафного, Образцов пробив головою, але вище. На 75-ій хвилині Пиняшко віддав по флангу на Федака, який увірвався у штрафну і віддав у центр, Гегедош з 8 метрів пробив у дальній кут та воротар виявився готовим до цього.
 
Останню нагоду забити минайці мали вже у додатковий час, під час фінального штурму. Гегедош через центральну зону віддав на Образцова, який уник офсайду і пробивав з 13 метрів, але не влучив у лівий кут.
 
Минай після здобутої перемоги на виїзді не зміг продовжити свою вдалу серію. А дебют у новій формі виявився не зовсім вдалим


м. Ужгород, стадіон "Автомобіліст", глядачів 300
 
ФК «Минай» - ФК «Покуття» Коломия 1:1
 
Голи: Гегедош, 18, Попович, 53 (автогол).
 
Минай: Андрій Попович, Василь Беца, Олег Допілка, Владислав Образцов, Стефан Федак (Едуард Дзьоба, 89) – Ігор Вагін, Володимир Корнутяк, Владислав Микуляк, Василь Пиняшко, Михайло Кополовець - Роберт Гегедош.
Запасні: Владислав Сидоренко, Роберт Смокоровський, Максим Минайленко, Микола Ількович, Яромир Лобода, Олексій Шпак.
Тренер – Ігор Харьковщенко.
 
Покуття: Юрій Кислиця, Роман Гаврилюк, Денис Хандій, Ігор Подолюк, Микола Сікач, Олександр Карабка, Тарас Сивка, Василь Блащук, Андрій Ковальчук, Роман Москалик, Андрій Олійник.
Запасні: Роман Шифер, Андрій Шебко, Ростислав Нападюк.
Тренер – Любомир Корнута.

 
Результати інших матчів 12 туру:
 
Кристал (Чортків) – ФК Калуш – 0:3 (0:1)
ФК Малинськ – Нива (Теребовля) – 3:0 (2:0)
ОДЕК (Оржів) – Рочин (Соснівка) – 2:1 (1:0)
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.

 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 1132 | Додав: lobda | Рейтинг: 4.7/3
Всього коментарів: 1
1 Мішка  
0
А запасні гравці там нашо сидять? Цей тренер, як Фоменко нічого не міняє, коли треба гру освіжати...

الاسم *:
Email *:
كود *: