Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » "Минай" ділить очки з "Поліссям" (ФОТО)
20:17
"Минай" ділить очки з "Поліссям" (ФОТО)
У домашньому матчі 7-го туру минайці не зуміли дотиснути суперника і задовольнились одним балом.

Минай вже всіх привчив до гри першим номером, особливо у матчах на власному полі. Цей поєдинок не став винятком, одразу з перших хвилин господарі більше тримали м’яч і в більшій мірі позиційно будували свої атаки. Серед перестановок на полі варто відзначити появу Кобіна у центрі захисту, саме звідси він розпочинав атаки минайців.
 
На 4-ій хвилині Кополовець справа віддав на Гегедоша, але нападник пробив вище. Досить швидко змушений був проводити заміну наставник гостей, коли на 16-ій хвилині через ушкодження зійшов зірковий форвард Житомира Олег Міщенко.
 
На 23-ій хвилині ветерани минайців розіграли ефективну атаку: Кобін діагоналлю знайшов у штрафній Микуляка, який скинув головою Кополовцю, а Михайла збив Поручинський, як наслідок арбітр ставить пенальті. Та удар Гегедоша Мозіль парирує. За цим слідував кутовий і Гавриленку вдалось пробити з 12 метрів, але біля стійки. За десять хвилин підопічні Харьковченка марнують ще одну стовідсоткову нагоду – Микуляк з правого краю віддає на Гегедоша у центр штрафної. Удар Роберта воротар відбив, Пиняшко добивав практичну у пусті ворота, але не влучив у рамку.
 
Зелено-жовті діяли не надто впевнено попереду, програючи більшість єдиноборств. Єдиним загостренням у першій половині гри був удар Захаревича з 20 метрів, але над воротами. У додатковий час Нурієв прострілив справа, декілька гравців пропустили м’яч і на дальній Кополовець бив з семи метрів, але йому забракло точності.
 
Вже на старті другого тайму Гегедош віддавав передачу у штрафну та м’яч влучає в руку Поручинському і арбітр вдруге вказує на одинадцятиметрову позначку. На цей раз пробивати взявся Нурієв і виконав вирок судді бездоганно – 1:0.
 
Та цей рахунок протримався не довго, вже за три хвилини лівий захисник житомирян Іванов обійшов на фланзі Бецу, прорвався до штрафної і виконав передачу на Шавріна, якого ніхто не встиг прикрити – 1:1.
 
На 55-ій хвилині Кобін з глибини поля навісив у штрафну на Гегедоша, який пробив головою, але трохи вище воріт. Надалі господарі з великими труднощами створювали моменти, Полісся у свою чергу грамотно грало в захисті і час від часу ловили суперника на контратаках. В останню десятихвилинку суперники обмінялись пострілами від Кополовця та Захаревича.
 
Для минайців цей результат можна вважати не вдачею. Команда Безсмертного не відступає від своїх традицій і завершує вже п’ятий поєдинок у цьому чемпіонаті внічию.
 
 
ФК «Минай» - ФК «Полісся» Житомир 1:1
 
Голи: Нурієв, 47 – Шаврін, 51.
 
Минай: Сергій Мелашенко, Василь Беца, Василь Кобін, Ігор Ощипко, Петро Стасюк, Михайло Кополовець (Роберт Смокоровський, 86), Максим Гавриленко, Владислав Микуляк (Михайло Бабій, 76), Василь Пиняшко (Яромир Лобода, 66), Роберт Гегедош, Анатолій Нурієв.
Запасні: Дмитро Бабенко, Іван Капустей, Стефан Федак, Максим Минайленко.
Тренер – Ігор Харьковщенко.
 
Полісся: Мозіль, Поручинський (Шишигін, 70), Чередниченко, Кузнецов, Іванов, Сокуренко (Баранов, 54), Недоля (Лебеденко, 80), Дячук (Лещенко, 60), Немтінов, Захаревич, Міщенко (Шаврин, 17).
Запасні: Литвиненко, Ходуля. 
Тренер – Анатолій Безсмертний.
 
На 23-ій хвилині Гегедош не реалізував пенальті (воротар).
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.

 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 757 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: