Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Минай" долає спротив "Бобовища" (ФОТО)
18:49
"Минай" долає спротив "Бобовища" (ФОТО)
Чемпіон Вищої ліги Закарпаття перемагає чемпіона Першої.

Дуель чемпіонів Вищої та Першої ліги пройшла у постійних атаках фаворита. Бобовище побудувало гру від захисту, усвідомлюючи силу свого суперника. Вже на 2-ій хвилині Мирончук, після підбору перед штрафною, сходу пробив, м’яч просвистів над перекладиною.
 
Минай проводив більшу частину гри на половині поля суперника, змушуючи дев’ятьох мукачівців відпрацьовувати у захисті. На 9-ій хвилині Кополовець отримав передачу на лівому краї штрафної і з 12 метрів пробив у дальній кут – 1:0.
 
За декілька хвилин Микуляк вивів Кополовця до воріт та вдруге переграти Підбереського йому не вдалося. В наступній атаці Кополовець асистує Пиняшку та Василь пробив вище.
 
На 24-ій хвилині спрацювала зв’язка крайніх захисників. Лівий фулбек Смокоровський виконав навіс, а правий захисник Беца набіг на дальню стійку і поцілив у ближній кут – 2:0.
 
Гегедош пробивав з 22 метрів, воротар впіймав. До єдиного нападника Бобовища Юрія Качура м’яч практично не доходив.
 
Беззаперечне домінування минайців було і в другій тридцятип’ятихвилинці. Однак гострих моментів було вкрай мало. На 38-ій хвилині свіжий Федак здійснив перехоплення, пройшов до воріт і потужно пробив з 20 метрів. Підбереський відбив перед собою, а Пиняшко одразу добив у ворота. Та лайнсмен сигналізував про положення поза грою, тож гол не зарахували.
 
Попри тотальну перевагу збільшити рахунок зелено-білі більше не змогли. Очевидно, що велика заслуга в цьому всіх гравців бобовищанців, які надійно та самовіддано діяли перед своєю штрафною. І, мабуть, виконали основне завдання тренера – не пропустити більше.
 
 
Арбітр – Михайло Райда
Асистенти – Валерій Шкура, Юрій Шимон
Делегат матчу – Михайло Митровський
 
ФК «Минай» - ФК «Бобовище» 2:0
 
Голи: Кополовець, 9, Беца, 24.
 
Минай: Андрій Попович, Роберт Смокоровський (Стефан Федак, 36), Володимир Корнутяк (Микола Ількович, 54), Владислав Образцов (Максим Минайленко, 54), Василь Беца, Євген Мирончук (Олексій Шпак, 56), Ігор Вагін, Владислав Микуляк (Іван Капустей, 62), Василь Пиняшко (Едуард Дзьоба, 62), Михайло Кополовець (Яромир Лобода, 62), Роберт Гегедош (Сергій Машталір, 58).
Тренер – Ігор Харьковщенко.
 
Бобовище: Віталій Підбереський, Сергій Кампов, Андрій Мерцин, Дмитро Вінтонюк, Роланд Шольц, Олександр Балаж, Андрій Русин, Сергій Бобик, Михайло Ковтун, Євген Машіко, Юрій Качур.
На заміну виходили: Назар , Василь Кривка.
Тренер – Іван Ковач.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1024 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: