Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » "Минай" долає вдома "Черкащину"
18:29
"Минай" долає вдома "Черкащину"
У дуелі новачків сильнішими виявилися закарпатці.

У стартовому матчі неділі в Ужгороді зустрічалися новачки Першої ліги. Незважаючи на однаковий статус, обидві команди зовсім по різному виступають у цьому сезоні. Гравці Мианю перебувають у чудовому ігровому тонусі. Команда сім матчів поспіль перемагає і одну гру завершила внічию.

Черкащина навпаки, п’ять матчів поспіль програє. У черкащан відчутні проблеми у захисті. 16 пропущених м’ячів за п’ять матчів  — жахливий показник. Особливу увагу підопічним Кобзаря необхідно було звернути на Роберта Гегедоша, який у трьох матчах забив чотири м’ячі. Але, як виявилося, забивати там є кому й без Роберта.

Уже на початку матчу Гегедош відзначився асистом. На 11 хвилині форвард пройшов лівим флангом, навісив від лінії воріт на дальню штангу і там Кіча відзначився своїм дебютним голом. 1:0.

Проте за 10 хвилин гості зрівняли рахунок в одній із рідкісних атак, коли Медведь підключився до атаки і скористався прострілом до штрафної. 1:1

Черкащани до кінця першого тайму протрималися, але на початку другого знову пропустили. Свіжий Нурієв запустив у прорив Кічу, той прорвався до лінії воріт і прострілив. Марченко пролетів повз м’яча, але Кошелюк зрізав м’яча у власні ворота. 2:1.

Господарі продовжували гнути свою лінію, а гості сподівалися на контратаки, після однієї з таких Пограничний пробив у руки Поповичу.

Кінцівку другого тайму минайці просиділи на воротах команди Кобзаря і Маїк навіть забив з офсайду. А на 76 хвилині відзначився Кополовець, який вийшов на заміну. Отримав передачу на куту штрафної і без роздумів пробив. Марченко відбив перед собою, Кополовець відібрав м’яча у захисника суперника, який завозився з м’ячем, і пробив у порожні ворота.

Відродити інтригу могли гості за десять хвилин до фінального свистка, але Бойко прямим ударом зі штрафного влучив у поперечку.

У підсумку Минай здобуває непрості три очки і зрівнюється з першим Металістом 1925 за очками.


Минай – Черкащина – 3:1

Голи: Кіча, 11, Кошелюк, 55, у власні ворота, Кополовець, 77 – Медведь, 20

Минай (стартовий склад): Попович, Маткобожик, Жичиков, Гавриленко, Стасюк, Карноза, Кіча, Пиняшко, Микуляк, Сантос, Гегедош.
Запасні: Кулініч, Дмитренко, Лобода, Русин, Беца, Вагін, Кополовець, Глагола, Шпак, Нурієв, Маік.
Головний тренер: Василь Кобін

Черкащина (стартовий склад): Марченко, Чорний, Бурлін ,Кошелюк, Цибульник, Медведь, Сторчоус, Тищенко, Бойко, Авер’янов, Зеленевич.
Запасні: Лєнчінков, Орел, Фаюк, Шурубура, Малєй, Погранічний, Антонюк, Цебро.
В.о. головного тренера: Віталій Кобзар
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 651 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: