Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » "Минай" фінішує другим на Кубку міського голови Івано-Франківська
20:59
"Минай" фінішує другим на Кубку міського голови Івано-Франківська
Додому – із сріблом. На жаль, майже турнір у Івано-Франківську для «минайців» не завершився на мажорній ноті – їх зупинили за крок від трофею.

Проте команда добре попрацювала на цих зборах і, сподіваємося, що результат перебування на цьому турнірі побачимо вже весною.
 
Хоч «Минай» у фіналі виглядав значно сильніше. Практично команда Ігоря Харьковщенка мала вигравати цей матч, але рівняни грамотно та віддано оборонялися і не дали забити.
 
Закарпатці з перших хвилин почали диктувати свої умови. Вони забрали м’яч собі та вміло його контролювали – «Верес», здається, і не був проти. «Минай» не форсував темп гри, швидкості були невисокі, але це було пов’язано із бажанням зіграти обережно – все-таки, це не просто товариська зустріч, а гра за трофей.
 
У свою чергу, «Верес» надзвичайно компактно та щільно грав у захисті. І це не дозволяло «минайцям» знаходити вільні зони аби створювати небезпечні моменти. Тому фактично перший небезпечний момент створили закарпатці аж наприкінці першого тайму –пробивав Гавриленко з-за меж штрафного. Під саму перерву був ще шанс, але після масованої атаки після розіграшу кутового м’яч потрапив у стійку.
 
Після перерви гра не змінилася: «Минай» володів м’ячем, «Верес» відбивався. Моменти виникали у Лободи, Нурієва, Страшкевича. Звісно, останні втомлювалися і завдяки цьому закарпатцям вдавалося інколи розтягнути оборону рівнян. Найвірогідніший момент був у Пиняшка наприкінці матчу. «Минайці» швидко розіграли атаку, Гегедош прострілював, а Василь сходу пробив з лінії одинадцятиметрових. На жаль, м’яч полетів значно вище.
 
За регламентом овертайму не було, тому переможця знову визначали за допомогою пробиття одинадцятиметрових пенальті. На жаль, «минайці» поступилися. Не забив свій удар з точки Гавриленко, а ось гравці «Вереса» чітко реалізували свої удари. Голкіпер Кулініч вгадував із напрямком рівнян, але відбити не вдалося. Не пощастило.
 
Проте «минайцям» варто подякувати, адже вони до останнього боролися за титул. І заслужили схвальні відгуки. Закарпатська команда за час свого перебування на турнірі зіграла 6 матчів з хорошими суперниками, а ще посиленно тренувалася. Була зроблена чимала робота, результати якої ми побачимо вже у весняних матчах. Сподіваємося, що все це допомогло стати «Минаю» ще сильнішим.
 
 
«Минай» - «Верес» 0:0 (3:5)
 
З пенальті: Яременко (0:1), Гегедош (1:1), Орловський (1:2), Гавриленко (1:2), Євдокімов (1:3), Страшкевич (2:3), Бондаренко (2:4), Микуляк (3:4), Рафальський (3:5)
 
«Минай»: Кулініч, Допілка (Кополовець), Ощипко, Беца, Стасюк, Гавриленко, Микуляк, Страшкевич, Путраш (Пиняшко), Карноза (Лобода), Нурієв (Гегедош)
 
«Верес»: Бабійчук (Фіяла), Гарванко, Чучман, Рафальський, Дударенко (Даудов), Орловський, Гребінюк, Бондаренко, Яременко, Чеботарьов (Маїк), Семенчук (Євдокимов)
 
Інфомраційний департамент ФК "Минай"

 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 736 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: