Головна » Усі публікації » Чемпіонат міста » «Минай» легко оминув «Лідер» (ФОТО)
22:52
«Минай» легко оминув «Лідер» (ФОТО)
Напередодні поєдинку здавалося, що буде рівна гра, адже «Минаю» протистояв лідер чемпіонату Ужгородщини.

Напередодні поєдинку здавалося, що буде рівна гра, адже «Минаю» протистояв лідер чемпіонату Ужгородщини.

Та клас команд виявися різноманітно полярним, адже в складі господарів матчу виступають кваліфіковані футболісти, які мають за плечима виступи в професійних клубах. Саме злагодженість їх дій, комбінаційна гра та швидкість у прийнятті рішень і стали запорукою переконливої перемоги команди з Минаю.

Вже перша атака принесла результат «Минаю», на її вістрі опинився досвідчений Руслан Соскида, який спрямував «круглого» за призначенням. В цьому матчі Р.Соскида став справжнім голеодором – він досить легко втікав від своїх опікунів й ще двічі впродовж гри засмутив воротаря «Лідера». Вже через три хвилини Соскида точно замкнув верхову передачу від партнерів. А на 52-й хвилині вже сам зумів на швидкості із центра поля пройти повз трьох захисників і влучним ударом по-під стійку результативно завершити свій сольний забіг.

До цього його партнери по команді Микола Дзюбенко та Владислав Микуляк довели рахунок у першому тайму до 4:0 на свою користь. М.Дзюбенко опинився в потрібний час і в потрібному місті й після того, як кіпер гостей зумів парирувати м’яч, той відскочив до нього, й гравець спрямовував м’яч у пусті ворота. А гол Владислава Микуляка вийшов дещо курйозним. Владислав отримав передачу на лівому краї, підлаштував собі під ударну ліву й виконував передачу – та вийшов удар в дальній кут воріт, який став цілковитою несподіванкою для стража «Лідерівських воріт». Владислав міг стати й автором дубля, однак його потужний постріл з метрів 24 –х прийняла на себе поперечина воріт.

В другій половині зустрічі, окрім гола Соскиди відзначився забитим м’ячем ще й лівий оборонець «Минаю» Адріан Бабич, який вколотив м’яч у сітку воріт суперника зі свого флангу після масованої атаки господарів.

Лише наприкінці зустрічі «Лідерівці» зуміли забити гол престижу – вивіреною розрізною передачею від партнера сповна скористався Микола Федак, який відправив м’яч у ближній від Ізая кут воріт. Тож 6:1 такою була вікторія блакитно-білої команди.


Арбітр - Валерій Шкура

м.Ужгород, стадіон «Авангард»

Чемпіонат Ужгорода. 4-й тур

«Минай» (Минай) – «Лідер» (Сторожниця) – 6:1

Голи: Соскида 2, 5, 52; Дзюбенко 37; Микуляк 41; Бабич 55 – Федак 88

«Минай»: Ізай, Ількович, Микитишин, Ковач, Бабич, Микуляк, Лук’яник, Назаренко, Дудаш, Соскида (к), Дзюбенко.
Запасні: Ковач, Фаринич, Багрій.
Тренер: Володимир Браїла

«Лідер»: Новак, Глива (к), Круп, Супуняк, Микович, Годьо, Микульця Ю., Микульця В., Годяк, Свадеба, Савко (Федак 46).
Запасні: Дем’ян, Гецко, Тацай.
Тренер – Андрій Пацкан

Попередження: Ількович 52 – Глива 90

Вилучення: не було
Роман КУХАР

Фото Анастасія ПЕНЗОВА

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.

Категорія: Чемпіонат міста | Переглядів: 901 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: