Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » «Минай» мінімально переграє виноградівців (ФОТО)
00:23
«Минай» мінімально переграє виноградівців (ФОТО)
Ранній гол футболістів «Минаю» приніс їм перемогу у боротьбі за лідерство у групі.

«Минай» мінімально переграє виноградівців (ФОТО) Перед звітним поєдинком «Минай» зіткнувся з кадровими проблемами: через вилучення у попередній грі не грав Пустовіт, Лобода травмований, а Балажинець, Чедрик та Мирончук через різні причини не змогли з'явитись на матч. Проте дебютував Ігор Вагін, який позитивно вплинув на гру в опорній зоні. У «Севлюша» не відбулось ніяких змін, у порівнянні з попередньою грою.

На самому старті номінальним гостям вдалося забити швидкий гол. На 11-ій хвилині Микуляк опинився сам біля правого кута штрафної виноградівців і лівою ногою відправив м’яч  точно під перекладину. 0:1.

Надалі гравці обох команд досить рідко турбували стражів воріт. Удари господарів Вайди та Шопоти були не точними.

Одна з комбінацій зелено-білих цілком могла завершитись голом. Багатоходівка за участю Дзьоби, Микуляка, Нергеша закінчилась прострілом останнього на Назаренка та Олександру бракувало зросту, щоб замкнути цю передачу. Вже під завершення першої половини гри підопічні Гібалюка не змогли скористатись помилкою захисту суперника. Бабич довгою передачею запустив Багрія у прорив, Шопота не дотягнувся до м’яча і Костянтин опинився один перед голкіпером та перекидаючи його не влучив у рамку.

Початок другого тайму був повністю за гостями. Гринишин у верховій боротьбі із Дзюбенком випустив м’яч та удар Микуляка встигли заблокувати. Десятка «Минаю» розпочав ще одну атаку на лівому краї, віддавши на Багрія, який прострілив у штрафну, де Назаренко відкинув Микуляку. Удар Владислава кіпер забрав лише з другої спроби.

Назаренко, який всю гру високо пресингу вав опонентів, відібрав шкіряного у Гобони, і віддав на Микуляка, який виводить Багрія віч-на-віч з Гринишином. Та форвард змарнував свою нагоду відзначитись.

Схожу атаку сконструювали виноградів ці. Чейпеша чудовим пасом вивів Котляра на воротаря, та Негреш в останній момент у підкаті заблокував удар Богдана з близької відстані. До слова, Едуард Нергеш сьогодні вийшов у центрі поля і дуже якісно грав у відборі, вигравши більшість єдиноборств

Мотори «Севлюша» Чонка та Мешко були відчутно обмежені в діях, їхні опікуни не давали їм розвернутись. Натомість атакувальна ланка «Минаю» весь час тримала в напрузі оборону червоних, яка діяла сьогодні не зовсім надійно.

Багрій здійснив перехват у останнього захисника і вибігав на ворота, однак затягнув з ударом і був заблокований. Ще одну спробу Костянтин не використав після пасу від Назаренка, його удар прийшовся у воротаря.

Останній гострий епізод у матчі знову стався після перехоплення, на цей раз Микуляка. Плеймейкер «Минаю» вивів Багрія з Назаренком на одного Гринишина, та нападники гостей не реалізували стовідсоткову нагоду.

На останній хвилині ще сталася сутичка між гравцями, де найактивнішими були Дзьоба, Чумак, Орос та Міца.

«Минай» знову показує класну гру, і бронює собі перше місце у свої групі. Перемоги над золотим та срібним призером минулого чемпіонату показує, що в цієї команди великі перспективи. Надалі їх будуть очікувати вже менш складні суперники.

Підопічним Білака не вдалось сьогодні зачепитись за очки і вони зазнають першої поразки в новому сезоні.    
   

Арбітр – Вадим Запрутняк
Асистенти – Ігор Гарлач, Денис Дудаш
Делегат матчу – Матвій Бобаль
 
с. Камяниця, стадіон «Камелот», глядачів 50
 
ФК «Севлюш» Виноградів – ФК «Минай» 0:1

Голи: Микуляк, 11.

Севлюш: Віталій Гринишин, Роман Гобона, Андрій Ломага, Себастіан Шопота, Олександр Міца, Віталій Чейпеш, Мирослав Мудра (Роман Орос, 45), Юрій Чонка, Артур Вайда, Олексій Остафійчук, Юрій Мешко (Богдан Котляр, 52).
Запасні: Олександр Логойда, Богдан Дорі, Дмитро Жуков, Микола Ляхович, Василь Вашкеба.
Тренер – Іван Білак.

Минай: Юрій Погоріляк (Владислав Хмельовський, 47) Адріан Бабич, Віктор Чумак, Едуард Нергеш, Едуард Дзьоба, Ігор Вагін, Олександр Назаренко, Сергій Сидоренко, Костянтин Багрій, Владислав Микуляк, Ігор Дзюбенко (Юрій Комарницький, 62).
Тренер – Микола Гібалюк.
 
Попередження: Орос, 70 – Нергеш, 41, Чумак, 50, Дзьоба, 70, Вагін, 70.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1350 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: