Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Минай" мінімально переграв "JJ CLUB" (ФОТО)
21:37
"Минай" мінімально переграв "JJ CLUB" (ФОТО)
Підопічні Миколи Гібалюка вирвали перемогу у виноградівців забивши єдиний гол у другому таймі.

Майже половину команди виноградівського новачка обласних змагань складають екс-гравці Севлюша, зокрема Ляхович, Віщак, Чізмар, Козар, Кочіш, Марушка, Логойда.
 
З самих перших хвилин матчу минайці прибрали м’яч до своїх ніг і у не зовсім швидкому темпі будували свої атаки. JJ у свою чергу залишалось тільки оборонятись, шукаючи свого щастя у контратаках, яких у першому таймі було не багато.
 
Зелено-білим досить важко було пройти ешелоновану оборону суперника. Микуляк віддав у штрафну на Пиняшка, який прострілив вздовж воріт та ніхто не відгукнувся. Гегедош подав зліва і Дзьоба пробивав головою у падінні, але захисник вибив м’яч, який прямував у ворота. За мить Гегедош вже асистує Кополовцю, відкинувши йому під удар та на шляху до воріт круглий влучає у руку захиснику і арбітр ставить пенальті. Та Гегедош не зміг переграти Козара з одинадцяти метрів.
 
Машталіра партнери вивели один в один та воротар відбиває як перший удар, так і добивання від Беци. Кополовець пробив з 18 метрів, але не точно. В останні хвилини тайму виноградівці зуміли створити небезпеку біля чужих воріт та Товт з хорошої позиції не влучив по м’ячу.
 
По перерві клабери мали найбільш реальну нагоду для голу, коли їхній ужгородський нападник Скунзяк увірвався у штрафну і пробивав з 12 метрів, м’яч просвистів над перекладиною.
 
Підопічні Гібалюка продовжували тиснути на ворота Козара. Микуляк довгою передачею відправив у прорив Гегедоша, який на якусь мить випередив голкіпера і прокинув м’яч повз нього, але не влучив у рамку. Пиняшка вивели на ударну позицію з семи метрів та захисники встигли заблокувати удар.
 
Золтан Варга з штрафного з лівого краю намагався поцілити під поперечку, але трохи не влучив. Беца подав з флангу та Гегедош пробив головою вище воріт. За хвилину Беца знову віддає передачу справа у штрафну, де Кополовець прийняв та спробував обійти Мізуна, але був збитий, як результат ще один пенальті. На цей раз пробивав Кополовець, але Михайло також не зміг пробити Козара.
 
Вдала гра воротаря залишала надію виноградівцям на сприятливий результат. Захист на чолі з Еріком Віщаком стримував зіркових нападників суперника. Але лише до 56-ї хвилини, коли Мирончук чудовою діагоналлю вивів Гегедош на ворота і Роберт в один дотик пробив повз кіпера – 0:1.
 
Ще один вихід один в один Гегедош (після пасу від Кополовця) не зміг реалізувати, пробивши у воротаря. Під завершення гри JJ міг зрівняти рахунок. Ерік Віщак пробивав зі штрафного з 20 метрів, Бабенко відбив і Чізмар намагався добити та воротар дотягнувся і вибив на кутовий.
 
Минай здобуває мінімальну перемогу над виноградівською командою і працюватиме над реалізацією до наступних ігор. JJ Club провівши більшу частину матчу в обороні був близький до створення чергової сенсації у Зимовій першості.
 
 
Арбітри: Юрій Шимон
Асистенти: Денис Дудаш, Мирослав Горгош
Делегат матчу - Федір Варга
 
смт Середнє, штучне поле, 150 глядачів
 
ФК JJ CLUB (Виноградів) – ФК «Минай» – 0:1
 
Голи: Гегедош, 56.
 
ФК JJ CLUB: Василь Козар, Едуард Кочіш, Золтан Варга, Габор Мізун, Микола Магула, Микола Ляхович (Артур Продан 53), Ерік Віщак, Василь Стрижак, Іван Скунзяк, Євгеній Товт (Азік Ахмедов 62), Іван Чізмар.
Запасні: Василь Марушка, Владислав Ушмаєв, Сергій Гребян, Олег Більда, Олександр Логойда
Тренер – В’ячеслав Скунц
 
ФК «Минай»: Дмитро Бабенко, Василь Беца, Едуард Дзьоба, Максим Минайленко, Роберт Смокоровський, Ігор Вагін, Владислав Микуляк, Роберт Гегедош, Василь Пиняшко (Олег Допілка 66), Михайло Кополовець (Костянтин Багрій 61, Олексій Шпак 70+2), Сергій Машталір (Євген Мирончук 36)
Запасні: Юрій Погоріляк, Артем Пустовіт, Степан Федак, Михайло Дудаш, Яромир Лобода
Тренер – Микола Гібалюк
 
Попередження: Козар 47, Мізун 60, Віщак 61 - Пиняшко 20, Машталір 23, Дзьоба 53, Гегедош 58, Мирончук 59.
 
На 12-й хвилині Гегедош не реалізував пенальті (воротар)
 
На 50-й хвилині Кополовець не реалізував пенальті (воротар)
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ із матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1599 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: