Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Минай мінімально перемагає у Мукачеві (ФОТО)
18:03
Минай мінімально перемагає у Мукачеві (ФОТО)
Єдиний гол правого захисника гостей Едуарда Дзьоби став вирішальним у першій півфінальній зустрічі цих команд.

Минай мінімально перемагає у Мукачеві (ФОТО) Попри теплу сонячну погоду останні два дні, поле стадіону ДЮСШ було ще досить в'язке. Стартові хвилини пройшли без значних загострень, з перемінним контролем обох команд.

Минайці прогнозовано виступали в якості фаворита, і якраз на їх рахунку перший небезпечний момент. Микуляк подав зі штрафного і Чумак пробивав головою, однак заслабо і воротар забрав.

Гра була наповненою боротьби як в центрі поля, так і на флангах. Господарі рідко доходили до воріт Погоріляка, обмежившись дальніми пострілами, найгострішим з яких був від Трухана, але в руки голкіперу.

Гості систематично завантажували м'яч у штрафну з країв, найчастіше з правого. Дзьоба виконав подачу у штрафну, де на дальній стійці Чедрик у падінні замикав, однак не влучив у рамку. Ще гостріше було після прострілу Вагіна, Чумак з 12 метрів пробив, але над перекладиною.

Після перерви підопічні Гібалюка одразу ж забили гол з роздягальні. Микуляк подав з кута поля, а Дзьоба з трьох метрів добив шкіряного у сітку. 0:1

Після цього гра заспокоїлася - минайці мали один м'яч переваги і не лізли активно вперед, а команда з Мукачева нічого не могла створити біля воріт суперника. Лише ближче завершення Пилип подав з лівого краю і Нурієв бив сходу з 14 метрів, але не влучив у ворота. Міклош гостро прострілював зі штрафного, та Погоріляк добре зіграв на виході вибивши круглого кулаками.

Команди продовжували в рівній мірі володіти м'ячем, однак їм ніяк не вдавалось організовувати швидкі атаки. Вже у додатковий час свіжий нападник Орбан отримав хорошу передачу по центру та не зміг її обробити.

Сьогоднішня гра показала, що на полі знаходились більш-менш, але рівні колективи. "Минай" зумів використати один з небагатьох своїх моментів і везе додому гостьову перемогу.
 

Арбітр – Андрій Сімку
Асистенти – Саболч Алмаші, Сергій Гецко
Делегат матчу – Олександр Чегіль
 
м. Мукачево, стадіон СОК ДЮСШ, глядачів 100
 
ДЮФК Мукачево – ФК Минай 0:1

Голи: Дзьоба, 37.

Мукачево: Юрій Андрушко, Віталій Міклош, Євген Лаішев, Юрій Костак, Віталій Трачук (Віктор Пилип, 55), Андрій Харченко (Денис Вісторопський, 49), Марк Когутка (Михайло Хміль, 41), Михайло Трухан, Олексій Франчук (Юрій Василиженко, 61), Анатолій Нурієв, Іван Данканич (Іван Орбан, 63).
Запасні: Дмитро Кривенько, Артем Баятян.
Тренер – Золтан Сільваші.

Минай: Юрій Погоріляк, Андріан Бабич, Артем Пустовіт, Віктор Чумак, Едуард Дзьоба, Ігор Вагін, Едуард Нергеш (Євген Мирончук, 52), Владислав Микуляк (Євген Костик, 62), Олександр Назаренко, Костянтин Багрій (Михайло Дудаш, 49), Михайло Чедрик (Рудольф Балажинець, 67)
Запасні: Владислав Хмельовский, Сергій Сидорчук.
Тренер – Микола Гібалюк.  

Попередження: Хміль, 46 – Мирончук, 63, Микуляк, 66.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
  
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1528 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: