Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » "Минай" назабивав Чорткову сім голів
17:17
"Минай" назабивав Чорткову сім голів
У поєдинку 6-го туру амторського чемпіонату України ФК «Минай» завітав у гості до Чорткова, Тернопільської області.

Місцевий «Кристал» напередодні матчу відставав від команди з Ужгородщини всього лишень на один пункт, відтак очікувалася неабияка інтрига. Цю саму інтригу вбив вже на перших секундах зустрічі Роберт Гегедош: тільки-но господарі розвели м'яч з центру поля, як підопічні Миколи Гібалюка зуміли швидко відібрати круглого, а Владислав Микуляк віддав філігранну верхову передачу на хід нападнику. «Страйкер» закарпатської команди технічно прийняв м'яч, а далі відправив його у ворота — 0:1.
 
Подвоїти перевагу у рахунку вдалося на 15-ій хвилині. Затяжна атака «Кристалу» біля воріт гостей закінчилася обрізкою. Роберт Гегедош виніс м'яч вперед на Михайла Кополовця. Після невеликого сумбуру, «минайцям» вдалося притримати м'яч. Яромир Лобода зумів точно віддати на Михайла, той на досвіді переграв кіпера — 0:2.
 
Господарі у свою чергу шукали щастя у стандартних положеннях або ж намагалися вивести форвардів один на один з кіпером «Минаю». Але гості у таких епізодах діяли грамотно.
 
Друга 45-тихвилинка теж почалася зі швидкого голу команди із Закарпаття. Владислав Микуляк виконав штрафний, завантаживши м'яч у центр штрафної. Той, у результаті, відскочив під удар Владиславу Образцову, який в дотик відвантажив точно у ворота — 0:3.
 
Далі «Кристал» міг трохи розмочити рахунок. На 59-ій хвилині господарі увірвалися у штрафну «Минаю». Роман Волохатий, наблизившись до воріт, відкотив м'яч під удар Івану Плосконосу. Той пробив, але кіпера підстрахував Образцов.
 
«Кристал» на цьому не зупинився. Кілька хвилин потому здалеку пробив Іван Тарабалка. М'яч зовсім поряд пройшов зі стійкою.
 
Та все ж гостям вдалося повністю перебрати ініціативу від суперника. На 68-ій хвилині господарі організували гол, який потішив навіть місцеву публіку. Перепасовка у штрафній суперника завершилася точним замиканням Роберта Гегедоша — 0:4.
 
На 74-ій хвилині Владислав Образцов одним ударом прошив усю оборону суперника, та вивів Гегедоша вперед з м'ячем. Але кіпер у епізоді грає необережно — пенальті. Сам постраждалий і виконав вирок арбітра — 0:5.
 
Далі господарі, здавалося, повністю опустили руки. Хвилину потому стався ще один гол. Ігор Вагін, відібравши м'яч у суперника, відправив його за комір кіперу господарів — 0:6.
 
Як і перша хвилина матчу, без голу не залишилась і остання. Після швидкого відбору м'яча, «минайці» ринулись уперед. Василь Пиняшко віддав м'яч на хід Роберту Гегедошу. У боротьбі з кіпером, круглий відскочив до Сергія Машталіра, який провів сьомий гол у порожні ворота.
 
У підсумку, «Минай» здобуває першу розгромну перемогу у аматорському Чемпіонаті України!

 
24 вересня. Чортків. 300 гл. +17 град.
 
«Кристал» (Чортків) – ФК «Минай» – 0:7
 
Голи: Роберт Гегедош 1, 68, 75; Михайло Кополовець 15; Владислав Образцов 47; Ігор Вагін 76; Сергій Машталір 90+3.
 
«Кристал» (Чортків): Іван Рогаль, Юрій Заставецький, Сергій Лис, Петро Хомишин, Роман Смененюк (Іван Тарабалка, 53), Василь Пшеничний (Юрій Савка, 46), Назар Ільчишин (Михайло Клим, 61), Павло Чорномаз, Іван Когут (Михайло Войцещук, 46), Микола Когут (Роман Волохатий, 46), Андрій Різник (Іван Плосконіс, 46).
в.о. тренера: Анатолій Назаренко
 
«Минай»: Андрій Попович, Василь Беца, Максим Минайленко, Олег Допілка, Роберт Смокоровський, Євген Мирончук, Владислав Микуляк, Яромир Лобода, Михайло Кополовець, Роберт Гегедош, Едуард Дзьоба
Вийшли на заміну: Євген Царук, Олексій Шпак, Сергій Машталір, Василь Пиняшко, Владислав Образцов, Ігор Вагін
Тренер: Микола Гібалюк
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 1443 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: