Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Минай" не помічає на своєму шляху "пивоварів"
20:23
"Минай" не помічає на своєму шляху "пивоварів"
У поєдинку 9-го туру «минайці» впевнено розправились із своїм опонентом — хустською «Оболоню». Голи у ворота «пивоварів» влітали один за одним.

Старт поєдинку був повністю за господарями. Роберт Гегедош, проскочивши кількох оборонців, пробивав з-за меж — мимо. А на 3 хв. прохід Василя Беци завершився гольовою передачею на Василя Пиняшка, який змусив кіпера вперше виймати м'яча з сітки власних воріт. «Оболонці» могли швидко вирівняти рахунок: обвідним ударом міг відзначитися Микола Росоха, але Дмитро Бабенко у стрибку відбив. На 6 хв. Ігор Вагін дальнім ударом подвоїв перевагу своєї команди — 2:0.
 
На 12 хв. рахунок став розгромним. Владислав Микуляк прицільно пробив у правий від кіпера кут — 3:0. Згодом (на 21 та 32 хвилинах) капітан «минайців» подарував вболівальникам два красені-голи зі штрафних. У обох випадках він акуратно поклав м'яч у лівий від воротаря кут.
 
На 49 хв. взяття воріт святкував Роберт Гегедош — 6:0. Пізніше, ще на один момент спромоглася команда з Хуста. З близької відстані пробивав Олександр Галай, але Юрій Погоріляк, який зайняв місце у рамці у таймі другому, врятував.
 
«Минайцям» цього було не достатньо і вони вирішили й далі штурмувати ворота «Оболоні». Олексій Шпак на 60 хв. теж долучився до списку авторів забитих м'ячів. Його удар низом з-за меж штрафної став несподіванкою для стража воріт команди із Хуста.
 
Опісля ще одну нагоду забити бодай гол престижу мали гості: Богдан Хмура завдавав удару головою, але знову реакцію демонструє Юрій Погоріляк. Згодом хороші нагоди відзначитися мали Сергій Машталір та Роберт Гегедош, але точність підвела.
 
Ближче під завершення зустрічі господарі ще двічі розписалися у воротах суперника. На 77 хв. Роберт Гегедош, вискочивши на побачення з кіпером, робить рахунок 8:0. А ще через хвилину гол відзначав Едуард Дзьоба, який і вставновив остаточний результат зустрічі.
 
9:0 — «Минай» суттєво покращує свою різницю м'ячів і тепер неабияку конкуренцію із виноградівським «Севлюшем» бачимо і у цьому показнику.

 
Арбітр: М. Лялюк
Асистенти: Т. Шопа, В. Рубей
Делегат: В. Наскалов
 
Стадіон «Авангард», 200 глядачів, +28 С
 
«Минай» — «Оболонь» (Хуст) 9:0
 
Голи: Пиняшко 3, Вагін 6, Микуляк 12, 21, 32, Гегедош 49, 77, Шпак 60,  Дзьоба 78.
 
«Минай»: Дмитро Бабенко (Юрій Погоріляк 46), Василь Беца, Олег Допілка, Владислав Образцов (Максим Минайленко 46), Степан Федак, Ігор Вагін (Олексій Шпак 52), Яромир Лобода, Владислав Микуляк (Едуард Дзьоба 54), Василь Пиняшко, Роберт Гегедош, Сергій Машталір
Тренер: Микола Гібалюк
 
«Оболонь»: Володимир Гарастей (Павло Тимчик 83), Михайло Алексик, Михайло Бучок, Володимир Попадинець, Василь Пилип (В'ячеслав Бобіта 89), Микола Росоха, Богдан Хмура, Олександр Галай (Василь Тодавчич 42), Павло Ковачик, Тарас Форкавець (Михайло Дьордяк 60), Олександр Фляшко (Анатолій Похилюк 53)
На заміні: Василь Ізяник
Тренер: Микола Буковецький
 
Попереджені: Гегедош, Федак, Лобода, Машталір, Шпак - Бучок, Попадинець, Похилюк.
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 2054 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: