Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » "Минай" оголосив про підписання новачків
14:22
"Минай" оголосив про підписання новачків
Гравці, які впродовж місяця перебували на перегляді, підписують контракти із закарпатським клубом.

Воротар Олександр Бандура підписав з ФК «Минай» новий контракт до кінця сезону-2022/23. В складі закарпатців 36-річний голкіпер буде виступати під 13-м номером.

Сезон-2021/22 Бандура розпочав у ФК «Рух», а в січні 2022-го став гравцем «Минаю», але через військову агресію росії, так і не дебютував за нашу команду.

ФК «Минай» узгодив однорічний контракт з правим захисником Іваном Трубочкіним. 29-річний футболіст буде виступати під 3-м номером.

Минулим клубом Трубочкіна був «Олімпік». Також захисник виступав в «Діназі», грузинському «Динамо» з Тбілісі, «Чорноморці», київському «Арсеналі», а перші футбольні кроки робив в академії столичного «Динамо».

В Прем’єр-лізі Трубочкін провів 28 матчів, а в першій – 93 і забив два голи. У складі молодіжної збірної України Іван провів 7 матчів.

Футбольний клуб «Минай» підписав договір із правим захисником Тарасом Дмитруком терміном на три сезони. 22-річний гравець буде виступати за нашу команду під 2-м номером.

В сезоні-2022/23 Дмитрук може дебютувати в УПЛ. Раніше він виступав за молодіжку «Ворскли», «Гірник-Спорт», а починав футбольний шлях в академії київського «Динамо». У складі юнацької збірної України Тарас провів 5 ігор.

Також «Минай» підписав дворічний контракт із Богданом Чуєвим. 22-річний центральний захисник буде виступати за нашу команду під 4-м номером.

Чуєв – ще один вихованець київського «Динамо» у складі нашої команди. В Ужгород захисник переїхав з Полтави, де захищав кольори «Ворскли». Також Богдан грав за «Гірник-Спорт» та динамівські юнацькі команди.

Футбольний клуб «Минай» підписав контракт із Русланом Паламаром. Угода укладена до кінця сезону-2022/23. В нашій команді 28-річний півзахисник буде виступати під 21-м номером.

Минулим клубом Руслана був «Гірник-Спорт». В першій лізі він зіграв 130 офіційних матчів, забив 19 голів і віддав 13 результативних передач. Ще 12 матчів Паламар провів у Кубку України.

Прес-служба ФК "Минай"
 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 476 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: