Головна » Усі публікації » на Закарпатті » "Минай" переграє юнаків "Шахтаря"
07:39
"Минай" переграє юнаків "Шахтаря"
У товариському матчі між юнацьким колективом донецького «Шахтаря» та місцевим «Минаєм» перемогу святкували останні.

У товариському матчі між юнацьким колективом донецького «Шахтаря» та місцевим «Минаєм» перемогу святкували останні, при чому зробили це у ефектному стилі. Особливо запам'ятається присутнім надовго чудо-гол Мирончука.
 
Перша половина зустрічі виявилась надуспішною для підопічних Миколи Гібалюка. Від стартових хвилин і до середини тайму моменти у обох команд можна було перерахувати на пальцях однієї руки. Юрій Погоріляк у стрибку виручив, коли гравець донецької команди пробив після навісу з флангу. Довгий час оборона, як «Минаю», так «Шахтаря» діяла надійно та не дозволяла гравцям атакувальної ланки загрожувати своїм воротам.
 
І певно, так тривало б ще довго, якби не хитромудрий трюк Євгена Мирончука, який змусив кіпера капітулювати. Рефері призначив штрафний поблизу центрального кола, на половині поля «Минаю». Мирончук, не довго думаючи, вирішив передати привіт кіперу та навантажив м'яч вперед — прямо у ворота. Удар чи то навіс за неймовірною траєкторією залетів у сітку воріт! 1:0.
 
Опісля цього шедевру минайці забігали ще активніше. За декілька хвилин це вилилось у ще один забитий м'яч! Допілка виніс із своєї половини поля, далі Гегедош зачепився за м'яч і вивів Кополовця на позицію для удару. Швидко розібравшись у ситуації, Михайло відправив круглого точно у ворота — 2:0.
 
Перша половина зустрічі також запам'яталась жорсткими зіткненнями. Як мінімум тричі футболісти «Минаю» та «Шахтаря» потребували медичної допомоги. Серед них, певно, найважчим був епізод за участі Роберта Гегедоша, якому оборонець «гірників» добряче в'їхав у ногу, і біль від контакту було чутно всім. Згодом Роберт ще довго хромав, але матч продовжив.
 
У таймі другому команди прогнозовано оновили свої склади. Донеччани розпочали активніше, однак свої дві нагоди не реалізували — підопічні Шищенка виходили практично тет-а-тет, але точність їх підводила. А от наступним гольовим шансом зуміли скористатись сповна. І відквитали один м'яч. Оборона «Минаю» зіграла не надто переконливо і після серії рикошетів поблизу штрафної юні гравці «Шахтаря» провели взяття воріт. Удар з близької відстані у дальній кут виявився заскладним для Погоріляка — 3:1.
 
Проте не пройшло й п'яти хвилин як минайці відзначились втретє. Здійснивши пресинг аж до воротаря команди суперника, Сергію Машталіру вдалось прицільно пробити в дальній кут — 3:1.
 
Опісля цього хороші нагоди для взяття воріт мали ще Василь Пиняшко, Сергій Машталір, Михайло Дудаш, Степан Федак, проте рахунок матчу вже не змінився.

 
«Минай» — «Шахтар» (U-19) 3:1
 
Голи у складі «Минаю»: Євген Мирончук, Михайло Кополовець, Сергій Машталір
 
«Минай»: Юрій Погоріляк, Василь Беца, Олег Допілка, Максим Минайленко, Роберт Смокоровський, Євген Мирончук, Яромир Лобода, Владислав Микуляк, Василь Пиняшко, Михайло Кополовець, Роберт Гегедош
На заміну виходили: Владислав Образцов, Едуард Дзьоба, Олексій Шпак, Степан Федак, Сергій Машталір, Михайло Дудаш
Тренер: Микола Гібалюк
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 1923 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: