Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » "Минай" переграє словацький "Кошице"
17:24
"Минай" переграє словацький "Кошице"
«Минайці» доволі впевнено перемогли команду Першої словацької ліги – ФК «Кошице».

Рахунок гри 3:0. Перемога могла бути і більшою, проте наша команда не реалізувала чимало небезпечних моментів та ще й не реалізувала пенальті.

Гра пройшла на штучному газоні ужгородського «Авангарду» за ясної, але холодної погоди. ФК «Кошице» - команда набагато майстерніша, ніж «Татран» (Пряшів), який приїжджав сюди минулого тижня. Тому, звісно, і гра вийшла більш цікавішою.

«Кошице» намагалося відразу нав’язати свою гру та агресивно пресингували нашу команду. Проте «минайці», які вже четвертий тиждень не «вилазять» з важких тренувань, були готовими до таких дій суперника. До речі, у цьому поєдинку ми вміло відпрацьовували не тільки дії у нападі, а й у захисті. Так, «Кошице» зуміло створити кілька загроз, але переважно наша команда переривала ці моменти ще до штрафної.

А загалом у матчі умови диктувала переважно наша команда. З перших хвилин ми намагалися грати у швидкий футбол, підключаючи фланги. У перші 15 хвилин завдяки цьому моменти виникли у Маїка та Страшкевича.

А пізніше заробили стандарт, який реалізували. На 16-ій хвилині Глагола з правого флангу навісив на дальню штангу, де чітко розібрався Гавриленко – 1:0.

Після голу наша команда не ослабла хватку. Особливо часто відходила загроза воротам суперника від флангів, зокрема, де грав Страшкевич. За нагоди він то наносив дальні удари, то вміло асистував – після одної з передач Маткобожик пробивав головою у карному майданчику, але голкіпер ліквідував загрозу.

Найвірогідніший шанс збільшити рахунок у першому таймі у нашої команди виник на 43-ій хвилині. Тоді збили Нурієва у штрафній і за це призначили 11-метровий. Його, на жаль, не реалізував Маїк – голкіпер відбив удар.

Проте те, що не зробили у першому, продовжили у другому. Тренерський штаб «Минаю» на 80% змінив склад. І якщо у першому таймі на фланзі (вони відповідали за всю бровку) діяли Страшкевич та Кополовець, то у другому вийшли Жичиков та Стасюк. І з ними словаки нічого не могли вдіяти.

Вони грали високо та агресивно в нападі і це остаточно деморалізувало нашого суперника. Саме Жичиков був соавтором двох наступних голів. Двічі він класно проходив флангом та віддавав у штрафну. На 51-ій хвилині його пасом скористався Микуляк, який заштовхав м’яч у ворота з близької відстані. А на 81-ій Капустей завершив подачу Жичикова класним ударом головою – 3:0.

Перед цим були моменти і у Глаголи, Пиняшка, Карнози, але і 3-ох голів вистачило. У товариських матчах у нас неймовірна статистика: 5 перемог у 5 останніх матчах.

Попереду у хлопців знову два дні тренувань, а в суботу на команду чекає ще один спаринг – знову з ФК «Ужгородом». Гра відбудеться на стадіоні «Авангард».
Інформаційний департамент ФК «Минай»
 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 677 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: