Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » "Минай" перемагає у Хмельницькому (ВІДЕО)
18:46
"Минай" перемагає у Хмельницькому (ВІДЕО)
"Суха" перемога закарпатців при не сухій погоді.

У порівнянні з попереднім матчем Харковщенко зробив лише одну зміну у стартовому складі – замість Лободи вийшов Гавриленко. Забігаючи наперед варто відзначити, що саме новачки ужгородського клубу поклали початок сьогоднішній перемозі.
 
На 2-ій хвилині Стасюк завдав першого удару, але вище. За хвилину Микуляк віддав відмінну передачу на ближню стійку, Нурієв лише на якусь мить не встиг, щоб підправити м’яч у ворота.
 
Господарі створили першу загрозу на 5-ій хвилині після кутового, Бабак пробив головою, але не точно. На 14-ій хвилині Поділля провело гостру контратаку, Моргуновський віддавав на Якубова та Допілка перервав цю передачу, а Бабенко забрав шкіряного.
 
Минай весь час діяв першим номером, проте просування вперед було повільним, Нурієв та Гегедош досить рідко зустрічались з м’ячем біля чужих володінь. Численні стандарти біля воріт Дворника не приносили потрібного результату.
 
На 23-ій хвилині Музичук пробив з правого краю з 15 метрів, але повз ціль. На 38-ій хвилині Гегедош вискочив до воріт з лівого краю, але не влучив у рамку з гострого кута. За дві хвилини Пиняшко підібрав м’яч на лінії штрафної і пробив з лівої з 15 метрів, голкіпер забрав.
 
По перерві минайці провели швидкий гол з роздягальні - пройшла проникаюча передача від Гавриленка на Нурієва, який входить у штрафну, на замаху кладе на землю Греся і з 7 метрів пробиває Дворника – 0:1.
 
Після цього малюнок гри не змінився, темно-сині продовжували впевнено тримати м’яч. На 72-ій хвилині, після початку зливи, підопічні Харковщенка подвоїли рахунок - Микуляк закинув на хід Гегедошу, який випередив голкіпера на виході і перекинув його – 0:2.
 
За дві хвилини Поділля вперше потурбувало Бабенка – після подачі зліва Ліповуз пробив головою, Дмитро у видовищному стрибку відбиває на кутовий. Свіжі гравці господарів трохи активізували гру попереду. Після прострілу Панасенкова справа Минайленко вибиваючи трохи не зрізав м’яч у власні ворота.
 
Наставник Минаю досить швидко зняв обох форвардів – Федак укріпив опорну зону, а на вістрі можна було побачити Шпака або Микуляка. На 89-ій хвилині удар Шпака з 10 метрів встигли заблокувати захисники, а добивання Микуляка з близької відстані відбиває воротар.
 
У першу додаткову хвилину хмельничани вийшли в атаку 2 в 2 та Беца самовіддано заблокував удар Морговського.

Минай здобуває дебютну перемогу у Другій лізі завдяки голам кращих нападників нашого краю. Тож вітаємо закарпатську команду з цією важливою звитягою!
 
 
ФК «Поділля» Хмельницький – ФК «Минай» 0:2
 
Голи: Нурієв, 49, Гегедош, 72.
 
Поділля: Сергій Дворник, Владислав Гресь (Андрій Джурко, 57), Артем Романюк, Віктор Шевченко (Роман Худік, 80) Олександр Воловик, Олександр Музичук (Андрій Муляр, 67) Андрій Ліповуз, Алішер Якубов (Артем Гайдаш, 70) Кирило-Ілля Бабак (Артем Панасенков, 73) Сергій Швець, Ян Морговський.
Запасні: Сергій Шевченко, Олександр Тупік.
Тренер – Віталій Костишин
 
Минай: Дмитро Бабенко, Василь Беца, Олег Допілка (Ігор Ощипко, 58), Максим Минайленко, Петро Стасюк, Владислав Микуляк, Максим Гавриленко (Яромир Лобода, 60) Михайло Кополовець (Роберт Смокоровський, 83) Василь Пиняшко, Анатолій Нурієв (Олексій Шпак, 71), Роберт Гегедош (Стефан Федак, 78).
Запасні: Владислав Сидоренко, Іван Капустей.
Тренер – Ігор Харковщенко.
 
Попередження: Гайдаш, 76, Худік, 88 - Гегедош, 76.
 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 1730 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: