Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Минай" перемагає в Іванівцях
20:42
"Минай" перемагає в Іванівцях
Чемпіони Закарпаття розпочали захист ще одного свого титулу – володаря Кубку Закарпаття.

«Минай», як вже відомо, розпочав цей турнірі відразу з 1/8. Для проходження далі слід було їхати в Іванівці, Мукачівського району, де екзаменувати володарів Зимової першості збирався місцевий «Колос».
 
Для «минайців» цей матч був особливим з двох причин. По-перше, це перший виїзд в році - принаймні грали подалі від «домашнього» Середнього. По-друге, це перша гра цього року не на штучному полі. Яке, між іншим, виявилося ще доволі в’язким – після ранкового дощу.
 
Проте і в цих умовах «минайці» грали у футбол. Саме у свій футбол – з постійним володінням м’яча, комбінаційною грою та відмінним пресингом. «Колос» команда амбітна – проте досвіду грати на рівних з командами такого рівня їм не вистачило. До честі іванівців, команда не грала грубо – і хоч моментів у грі фактично не мали, але протидіяли «минайцям» гідно.
 
Чемпіони же взяли своє. І дуже приємно, що їм вдалося ще й місцеву публіку порадувати. Адже як не вболівали вони за «Колос», але не зачаруватися першим голом в матчі від Стефана Федака було просто неможливо. Молодий крайній захисник метрів з 30 красивим ударом під перекладину відкрив рахунок. Без шансів для голкіпера.
 
Другий м’яч був менш красивим. Можна сказати курйозним. Едуард Дзьоба несильним ударом робив радше передачу, ніж пробивав, але голкіпер «Колоса» зіграв не надто вдало і м’яч опинився у сітці – 2:0.
 
«Колос» ні в першому, ні в другому таймі нічого особливого запропонувати в атаці не зміг. А після голу Михайла Кополовця, який вийшов на заміну у другій половині гри, все стало зрозуміло. Рахунок 3:0 не змінився, хоч хороші моменти мали і Лобода, і Пиняшко, і Корнутяк. «Минай» впевнено крокує у наступну стадію турніру.
 
А там їх чекає вже добре знайоме «Бобовище» - з ними вже грали у групі Зимової першості. З цієї командою зіграють два матчі – вдома і на виїзді. Перший поєдинок «Минай» проведе у Середньому – матч відбудеться на католицьку Пасху, 1 квітня.

 
ФК «Минай» – ФК «Колос» (Іванівці) 3:0
 
Голи: Федак, 13, Дзьоба, 31, Кополовець, 62.
Прес-служба ФК "Минай" 
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1023 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: