Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » "Минай" переможно спарингує з ужгородцями
20:56
"Минай" переможно спарингує з ужгородцями
На штучному газоні стадіону «Авангард» «минайці» вдруге за два тижні переграли ФК «Ужгород».

Рахунок матчу 2:1. Наша команда вирішила долю матчу у другому таймі – саме тоді забила двічі.

Гра з сусідами стала для наших футболістів другою за тиждень (і це ж ще не кінець). Традиційно тренерський штаб «Минаю» використав його для експериментів з тактичними схемами та для можливості проявити себе новачкам команди. Зрештою, для цього і потрібні товариські спаринги.

І наша команда проявила себе непогано. Особливо у другому таймі. У першому не вистачало швидкості та агресії й чіткої взаємодії у атаці. Через це втрачали моменти. А ось «Ужгород» вже другий матч поспіль забиває нам у першому таймі. І знову зі стандарту. Щоправда, цього разу зі штрафного – відзначився знаний майстер Адріан Пуканич.

Але якщо у першому таймі зрівняти не вдалося, то у другому «минайці» виправили ситуацію: у перші 20 хвилин другої сорокапятихвилинки.  Спочатку Гегедош на 50 хвилині чітко розібрався у штрафній, отримавши класну передачу і пробивши: голкіпер відбив, але на добиванні Гегедош зіграв результативно – 1:1.

А на 65-ій хвилині Маїк реабілітувався за незабитий пенальті у попередньому спарингу  і з 20 метрів вколотив м’яч у 9-ку чужих воріт – 2:1.

Загалом, «минайці» вміло контролювали  гру, володіли м’ячем та створювали моменти. Забивати ще могли Гегедош,Маїк, Нурієв. «Ужгород», у свою чергу, турбував гострими контратаками. Проте наші захисники з ними справилися і у підсумку "Минай" здобув позитивний результат.

У підсумку 6-та поспіль перемога у товариських матчах «Минаю». І 10-та над «Ужгородом» в історії.

Наступний товариський поєдинок наша команда проведе завтра, 9 лютого, у Львові із «Рухом».
 
Інформаційний департамент ФК "Минай"
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 667 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: