Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » "Минай" перериває серію без перемог (ФОТО)
23:58
"Минай" перериває серію без перемог (ФОТО)
На цей раз дісталось чернівецькій Буковині, яка не змогла уникнути розгрому.

У грі з буковинцями господарям не знадобився час на розкачку і вони з перших хвилин повністю прибрали ініціативу і шукали ходи до володінь Степаненка. На 2-ій хвилині Кополовець подав на Нурієва та той б’є головою вище. За дві хвилини знову передача з лівого краю від капітана і Кобін завершує атаку ударом з 12 метрів, голкіпер зловив. Ще до завершення першої десятихвилинки відбулись два спірні падіння у штрафній гостей: спочатку Кополовця збили біля лицьової лінії, а трохи згодом Кобін отримав ліктем в лице та в обох випадках арбітр не наважився призначити пенальті.
 
На 8-ій хвилині Заїченко завдав першого удару по воротам минайців, Мелашенко справився із цим пострілом. Ще одну нагоду забити гості мали на 33-ій хвилині, після втрати у центрі поля Нурієвим Боженко трохи пройшов і метрів з сорока пробив по воротам, Мелашенко встиг повернутися і у стрибку відвести загрозу. Численні спроби гравців Минаю закінчувались невдачею, але лише до завершення основного часу першого тайму. Коли пішов додатковий біло-голубим вдалась чудова багатоходівка, яка розпочалась на правому фланзі: Беца п’яткою на Микуляка, той у штрафну на Кополовця, який навісив на Гегедоша і Роберт головою відкриває рахунок – 1:0.
 
Одразу ж за цим виникли ще два моменти. Луцик пробив зліва з 14 метрів, але в руки воротарю. Кополовець виконав передачу з лівого краю та Микуляк не зміг замкнути на дальній стійці.
 
Другу половину гри підопічні Харковщенка провели ще більш впевнено. На 47-ій хвилині Ощипко після подачі зі стандарту завдав сильного удару з 10 метрів, кіпер демонструє неабияку реакцію і парирує удар. За хвилину Нурієв вибігав на одного воротаря, який вийшов за межі штрафної на перехоплення і перекинув його, але не влучив у рамку. На 52-ій хвилині Кобін взяв ініціативу на себе, перед штрафною обігрався у стінку із Гегедошом, вийшов сам на сам і відправив м’яч у правий кут – 2:0.
 
На 59-ій хвилині Стасюк подав зліва і Кополовець пробив в один дотик з 13 метрів, воротар забрав. Одна з рідких атак гостей завершилась ударом Жумиги з 17 метрів, Мелашенко на місці. На 68-ій хвилині Кополовець довершив розгром суперника, увійшовши у штрафну з лівого краю і пробивши кіпера – 3:0.
 
Атакувальний порив минайців не спадав. На 78-ій хвилині Лобода подав справа, Гегедош пробивав з 12 метрів та м’яч влучає у руку Кузіва, але свисток арбітра знову мовчить. Далі Кобін отримав шанс оформити дубль, але вийшовши на одного воротаря пробив повз ціль. У додатковий час Кобін асистував Шпаку та Олексій з 12 метрів трохи не влучив у рамку.
 
Минай завершує перше коло впевненою перемогою і користуючись втратою очок конкурентів скорочує відставання від лідерів, одного з яких прийматиме вже через тиждень.
 
 
с. Минай. Стадіон «Минай-Арена». 954 глядачів
 
ФК «Минай» - ФСК «Буковина» Чернівці 3:0
 
Голи: Гегедош, 45+1, Кобін, 52, Кополовець, 68.
 
Минай: Сергій Мелашенко, Василь Беца (Роберт Смокоровський, 81), Владислав Образцов (Максим Минайленко, 85), Ігор Ощипко, Петро Стасюк, Максим Гавриленко, Владислав Микуляк, Василь Кобін, Михайло Кополовець (Яромир Лобода, 76), Анатолій Нурієв (Василь Пиняшко, 74), Роберт Гегедош (Олексій Шпак, 82).
Запасні: Владислав Сидоренко, Стефан Федак, Іван Капустей, Михайло Бабій, Дмитро Бабенко, Едуард Сухомлин.
Тренер – Ігор Харковщенко.
 
Буковина: Богдан Степаненко, Віталій Кузів, Владислав Герасимчук, Олександр Віксич, Микола Павлюк, Валентин Рудич, Даніел Раулюк, Євген Заїченко, Ладік Мелконян, Руслан Луцик, Олександр Боженко.
Запасні: Костянтин Гуцул, Роман Кузів, Александру-Васіле Мунтян, Олександр Жумига, Вячеслав Пилищатий, Віктор Масікевич, Василь Нікифоряк.
Тренер – Віктор Мглинець.
 
Попередження: Шпак, 84 — Мелконян, 11, Боженко, 13, Кузів В., 28, Раулюк, 80
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.


 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 974 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: