Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » "Минай" підписав п'ятьох новачків
16:28
"Минай" підписав п'ятьох новачків
Закарпатська команда представила чергових новачків, які знаходяться з клубом на зборах.

Минай оголосив про підписання п'яти нових футболістів — захисників Олександра Аксьонова та Євгена Єфремова, а також півзахисників Дмитра Касімова, Владислава Наумця та Ловро Грайфонера.

28-річний Аксьонов відомий за виступами за Таврію, Маріуполь, Гірник-Спорт та Миколаїв. У першій частині цього сезону він провів 12 матчів у складі Ужгорода.

28-річний Єфремов раніше виступав за Маріуполь, Оболонь та Колос. Також він грав у чемпіонатах Швеції та Латвії (останній клуб - Судува).

Фланговий півзахисник Касімов – вихованець Зірки. Останнім часом 22-річний гравець виступав за "Оболонь".

Наумець раніше грав за Динамо U-19 та U-21. З 2019 року 22-річний півзахисник виступав за грецьку Янніну (42 матчі та шість голів).

22-річний словенець Грайфонер – вихованець Марібора. На професійному рівні він грав у словенському Алюмінії та кіпрському Акрітасі.

На початку лютого Минай підписав колишнього воротаря Львова та Руху Олександра Бандуру, а також екс-нападника Ворскли та Полісся Юрія Коломойця.

Футболісти наразі готуються до другої частини чемпіонату разом з командою в Туреччині. На зимову паузу Минай пішов на передостаннє місце у Прем'єр-лізі.
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 1217 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: