Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » "Минай" поспарингував із "Севлюшем" (ФОТО)
21:24
"Минай" поспарингував із "Севлюшем" (ФОТО)
У суботу, 9 липня, на Минай Арені команда Шарана провела черговий товариський поєдинок.

Минайці у ході підготовки до нового сезону зіграли спаринг із виноградівцями, у якому подивились у дії гравців, що знаходяться на перегляді. У свою чергу Севлюш перебуває у тривалій відпустці і не проводить активних тренувань, гравці самостійно підтримують форму, а у цьому матчі мали змогу здобути ігрову практику.   

Через відсутність воротаря за Севлюш по тайму відстояли кіпери минайців Роман Підківка та Герман Пеньков. У центрі захисту зіграли гравці, що у минулому сезоні виступали за Ужгород Сартіна та Шкіндер. Керував командою з тренерської лави, а згодом і на полі Адріан Пуканич.

У команди Шарана у першій половині зустрічі із знайомих облич на полі були тільки воротар Пеньков, Хахльов та Селезньов. А у другому таймі можна було побачити у дії Горіна, Кулієва, Гончара, Чушенко та закарпатців Станковича та Мердєєва.
Перший тайм пройшов у щільній боротьбі із періодичними загостреннями біля воріт гостей. Та пробити Підківку у першому таймі минайцям не вдалось. Севлюш мало бив по воротах, виконав декілька стандартів, але без ударного завершення. В атаці явно не вистачало стрімкого Чедрика.

У другому таймі Шаран випустив повністю інший склад і їм вдалось забити на старті другого тайму – відзначались Твердохліб та Байдал. Севлюш поступово вводив у гру молодих гравців, які не знітились перед іменитим суперником. 

Ближче до завершення поєдинку Минай провів ще два голи. На 77-ій хвилині Горін влучно пробив зі штрафного з 18 метрів. Довершив перемогу Кулієв, який скористався пасом Станковича справа. 



«Минай» - «Севлюш» 4:0

Голи: Твердохліб, 49, Байдал, 58, Горін, 77, Кулієв, 80.

Севлюш (стартовий склад): Роман Підківка – Василь Ковтун, Дмитро Сартіна, Владислав Шкіндер, Олександр Логойда - Ігор Вагін, Євген Русин, Михайло Керечан, Юрій Чонка, Юрій Мешко - Василь Василинець.
На заміну виходили: Руслан Гогерчак, Артур Дорі, Юрій Мірошниченко, Богдан Боднарюк, Адріан Пуканич.

Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 544 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: