Головна » Усі публікації » на Закарпатті » "Минай" поступається металургам, а "Вітязь" - мукачівцям (ФОТО)
09:14
"Минай" поступається металургам, а "Вітязь" - мукачівцям (ФОТО)
14 березня на Ужгородщині відбулись декілька цікавих контрольних поєдинків.

Муніципальний футбольний клуб «Металург», який є правонаступником великої команди, виступає нині в аматорському чемпіонаті України, а саме в групі №3, де займає 4-те місце. Команда з далекого Запоріжжя завітала на Закарпаття для проведення зборів.
 
І саме в рамках підготовки, «металурги» вирішили скористатися можливістю та помірятися силою з ФК «Минаєм». Для нашої команди цей спаринг не став зайвим – завжди добре перевірити себе з командою хорошого рівня. Особливо перед фінальними поєдинками у Зимовій першості Закарпаття.
 
Гра десь такою і вийшла – рівна та без особливої переваги однієї з команд. Проте варто зазначити, що запорізьки козаки виглядали свіжіше та легше – даються взнаки важкі підготовчі збори «Минаю» до аматорського чемпіонату України
 
Гості атакували через фланги, намагалися ефективно використати стандарти. Наприкінці тайму їхні успіхи увінчалися успіхом – на 45-ій хвилині форвард «Металурга» Дмитро Лихобабенко відзначився після передачі півзахисника Ігнатьєва.
 
«Минайці» також мали чимало нагод відзначитися. Найбільш реальною була можливість у Роберта Гегедоша, який пробив у воротаря з близької відставні після чудового асиста капітана Владислава Микуляка.
 
Хороший був момент і у Яромира Лободи, який наприкінці другого тайму міг принести позитивний результат для команди, але його удар з метрів 17 перевів на кутовий голкіпер «Металурга».
 
До речі, у цьому поєдинку варто похвалити і воротарів «Миная». У матчі ворота закарпатців захищав як Андрій Попович, так і Владислав Сидоренко. Обидва відзначилися хорошою грою, а останній ще й ліквідував вихід віч-на-віч гостей – правда, ціною свого ушкодження.

«Минай» - «Металург» Запоріжжя 0:1

Голи
: Лихобабенко, 45.

 
В цей же день МФА U-17 зіграв спаринг з концгазівським “Вітязем”.
 
Гра виявилась небагатою на гольові епізоди. Хоча варто відзначити що мукачівці діяли значно гостріше в нападі, особливо Василь Хіміч, який двічі вибігав до воріт та із завершальним ударом не виходило. Ще декілька моментів Хіміч створив для партнерів.
 
На початку другого тайму підопічні Василя Куделка зуміли вийти вперед – зі штрафного з 20 метрів ідеально виконав стандарт новачок мукачівців Павло Олійник, воротар проводжав м’яч лише поглядом. МФА міг ще декілька разів скористатися провалами в обороні суперника та більше пробити Костика їм не вдалось.
 
У Вітязя у цьому матчі на перегляді знаходилось декілька легіонерів.

МФА U-17 - “Вітязь” 1:0

Голи
: Олійник, 50.

Вітязь: Максим Харік (Олександр Костик, 46), Євген Колобов, Вадим Селещук, Сергій Повхан, Владислав Андрусь, Андріан Горняк (Віталій Пребуш, 46) Микита Гальчак, гравець на перегляді (Рудольф Балажинець, 46) гравець на перегляді, Іван Варваринець (Мирослав Скрип, 46) Євген Костик (В'ячеслав Ковтан, 46).
 
Прес-служба ФК "Минай"
Прес-служба МФА
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчів дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 1012 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: