Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » "Минай" поступається у Дебрецені
23:06
"Минай" поступається у Дебрецені
В першому спарингу року закарпатська команда програла з мінімальним рахунком.

Команді з топ-9 елітного дивізіону Угорщини ми поступилися з рахунком 0:1.

Проте поразка не має вводити в оману наших вболівальників. По-перше, «минайці» тільки тиждень тому вийшли з відпустки і весь цей час працювали під «навантаженнями», тому наразі вони далекі від оптимальної форми. По-друге, суперник знаходився у значно кращих кондиціях, адже вони раніше вийшли з відпустки і вже за тиждень їм грати перший офіційний матч в чемпіонаті.

Ну і втретє, закарпатці, особливо в другому таймі, виглядали досить і досить непогано як на перший товариський матч в році.

Минайці намагались контролювати м’яч, створювали моменти, комбінували. Забивати могли Селезньов, Кулієв, Байдал. На жаль, не пощастило. Пропустили ж минайці єдиний м’яч у першому таймі, на 36-ій хвилині Роланд Уграї відзначився влучним ударом в межах штрафної.

У складі угорської команди так і не побачили на полі мукачівського футболіста Еріка Кушніра. Проте майже годину відіграв зірка угорського футболу та капітан Дебрецена Балаж Джуджак.

Цей поєдинок дав чимало важливої інформації для нового тренерського штабу «минайців». Наразі команда повертається додому, де продовжить підготовку до відновлення сезону. 

За інформацією Мета-рейтинг, на перегляді в минайців зараз перебувають захисники литовець Сігітас Олберкіс, екс-ужгородець Олександр Аксьонов, Микола Квасний, Семен Ключик, воротар Олександр Бандура та нападник Юрій Коломоєць.

Наступний товариський матч відбудеться 28 січня – на «Авангарді» зіграємо із «Ужгородом».
 
Прес-служба ФК "Минай"

 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 561 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: