Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » "Минай" придбав захисника з "Волині"
11:25
"Минай" придбав захисника з "Волині"
"Минай" підписав чергового новачка.

Гравцем команди став 21-річний захисник Олександр Маткобожик з луцької "Волині", повідомляє прес-служба клубу.
 
Нагадаємо, Маткобожик - вихованець волинського футболу. Народився в Ковелі, навчався азам гри в ДЮСШ смт. Люблинець та "БРВ-ВІК" з Новоград-Волинська. Першим професійним клубом була кропивницька "Зірка". Спочатку грав за юнацьку команду та дубль, а 16 жовтня 2016 року дебютував у Прем'єр-лізі в домашньому матчі проти полтавської "Ворскли", замінивши на 91-й хвилині Андрія Бацулу. Загалом, за "Зірку" в УПЛ провів понад 14 ігор.
 
Після розпаду "Зірки" Маткобожик останній свій сезон провів за команду з рідного краю – "Волинь", яка грала тоді у Першій лізі. Щоправда, там не було особливо багато ігрової практики у футболіста, тому і вирішив продовжити кар’єру в іншій команді. Нею виявився ФК "Минай".
 
- Тут дуже хороші умови для футболу, для розвитку гравців. Мені сподобалися умови, дуже хороша атмосфера в команді, є багато досвідчених гравців, які допомагають та підказують. Тепер дуже хочу себе проявити на футбольному полі, - зазначив Маткобожик.
 
Олександр Маткобожик має досвід ігор у юнацькій та молодіжній збірній України. В останню викликали ще під керівництвом Олександра Головка. Щодо ігрової функції, то новачок "Минаю" - центральний захисник. Але за потреби може зіграти й на фланзі. Олександр вже два тижні тренується з командою і встиг з усіма познайомитися. Не виключено, що Маткобожик допоможе своїй новій команді вже у матчі з одеським "Чорноморцем" в суботу, 10 серпня.
 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 672 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: