Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » "Минай" програє у Полтаві
10:33
"Минай" програє у Полтаві
Підопічні Юрія Максимова забивають по голу в кожному таймі

В цьому матчі тренерський штаб «Минаю» вирішив не експериментувати зі схемою і зіграли за традиційною в 5-2-3. Так в парі з Горіним і Лиховидьком вперше в основі вийшов Семенко, на флангах Гончар та Синьогуб, в опорній зоні Петрусенко та Хахльов, а в атаці Кулієв, який повернувся після дискваліфікації, Білоног та Селезньов. Суперник, що цікаво, грав за такою  ж схемою.

Початок матчу був за нами. Ми вміло контролювали м’яч, вигравали підбори та налагодили швидкий вихід до чужої штрафної. Вже на 4 хвилині Кулієв завдавав удар по воротам – голкіпер справився. Ще через 10 хвилин міг забивати Білоног: Петрусенко виборов м’яч в центрі,  пас на Селезньова, той скинув на Білонога, але його удар в останній момент заблокували. Ще через 5 хвилин знову команда втікала в непогану контратаку, але удар Білонога в сторону воріт був вкрай невдалим.

Вміло діяли ми і в обороні. Ми переривали атаки господарів ще в середині поля і вони нічого не могли з цим подіяти. В другій половині тайму ініціатива таки перейшла до них – стали більше контролювати м’яча. І на 37 хвилині заробили стандарт, з якого і забили – відзначився Ібраїм Кане.

«Минайці» під кінець тайму могли відповісти – Білоног знову втікав в контратаку, практично 2 в 2, але з останнім пасом не вийшло – ніхто не відгукнувся на його простріл у штрафну.  

Другий тайм вже краще розпочали господарі. І перші 15 хвилини вони володіли ситуацією та ледь не забили ще один – від голу Степанюка врятувала нас поперечина.

Але на 60 хвилині ми зуміли відтиснути суперника від своєї половини і ледь не забили. Кучер після їх атаки вибив м’яч далеко і практично вивів Кулієва сам-на-сам – захисники опонента, на жаль, його наздогнали і заблокували удар. А могло все закінчитися голом.

За 2 хвилини ще одна атака – і вона закінчилася тим, що Селезньов в метрах 14 від воріт потрапляє ударом в руку захиснику полтавчан. Арбітр пенальті там не побачив.

Ще пізніше у площину воріт пробив Петрусенко, але там вже справився голкіпер, а в наступній атаці вже дальній удар наносив Книш – вище воріт. А через 2 хвилини ми пропустили зі стандарту. Його розіграш закінчився тим, що Лиховидько зрізав м’яча у власні ворота – 2:0.

Це був удар для команди, але в останні 15 хвилин підопічні Василя Кобіна прагнули відігратися. Вони затиснули суперника на власній половині поля, але забити не вдалося, хоч і Кулієв, і Коваленко, і Байдал мали моменти.

На жаль, в Полтаві очок не здобули. Проте віримо, що такі матчі стануть досвідом для наших гравців і в майбутньому будемо тільки сильнішими.

Наступний матч наша команда проведе в Сумах, 23 вересня, в рамках 1/16 Кубку України. На цій стадії зіграємо з першоліговим «Альянсом».


«Ворскла» – «Минай» 2:0

Голи: Кане, 37, Лиховидько, автогол, 74

«Ворскла»: Різник, Пердута, Скляр (Бондаренко), Степанюк, Яворський, Тамм, Чеснаков, Пуцлін, Челядін, Кане (Пешич), Рангел

«Минай»: Кучер, Синьогуб (Багайоко), Лиховидько, Семенко, Горін (Книш), Гончар, Хахльов (Коваленко), Петрусенко, Кулієв, Білоног (Байдал), Селезньов (Вишневський)

Прес-служба ФК "Минай"


 

Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 262 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: