Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » "Минай" робить камбек у грі з буковинцями (ФОТО)
21:23
"Минай" робить камбек у грі з буковинцями (ФОТО)
Наша команда «на характері» вирвала вже третю поспіль перемогу.

На домашньому стадіоні «минайці» у надзвичайно важкому та емоційному матчі здолали чернівецьку «Буковину». І ці 3 очки не тільки дозволили продовжити боротьбу за путівку до Першої ліги, а й підняли нашу команду на 2 місце.
 
Хоч і цей матч складався дуже складно для нашої команди. Як розповів після гри вже офіційний головний тренер «Минаю» Кирило Куренко, далася взнаки нервозність та велике бажання показати сьогодні хорошу гру. Що і призвело до помилок, браку в передачах та позиційних промахів.
 
Та і розпочався матч для нашої команди вкрай неприємно. Вже на 8-ій хвилині травму отримав лідер оборони команди Ігор Ощипко. Від центрбеків, між іншим, багато що залежало в цій грі – зокрема, і початок атак команди. Тому цю роль на себе перейняв Корнутяк, який вперше вийшов на поле з капітанською пов’язкою, а йому допомагав Вагін, який замінив Ощипка. До речі, в опорній зоні вперше за 3 гри вийшов Гавриленко, також повернувся в основу і Нурієв.
 
Травма Ощипка та вищеперераховані фактори призвели до того, що «минайці» у першому таймі не надто вразили. «Буковинці» вміло читали їх атаки, переривали передачі та не давали грати у звичну для господарів гру. Як наслідок - по-справжньому потурбували «минайці» своїх гостей лише наприкінці тайму. До цього були хіба напівмоменти у Гавриленка та Федака. А ось на 45 хвилині Гегедош міг забивати – скористався необережним пасом назад захисника «Буковини», забрав м’яч, обіграв голкіпера, але попасти у пусті ворота з правого гострого кута не зміг: завадили захисники та незручна позиція.
 
А перед цим «минайці» ще й пропустили. Віталія Кузіва недогледіли на правому фланзі, він прострелив у штрафну, де Батрак використав свій момент – 0:1.
 
Кирило Куренко повідомив, що у перерві зі своїми підопічними поговорив спокійно та виважено. І на другий тайм вийшла абсолютно інша команда. З’явилася швидкість, побільшало точності у передачах, хлопці жвавіше стали доставляти м’яч у штрафну. Через це «буковинці» стали швидше втомлюватися та більше фолити. І це принесло результат.
 
Але якщо із стандартами у виконанні Нурієва гості справлялися, то ось щодо Карнози захисту не придумали. На 70-ій хвилині він виконав штрафний у метрах 14-ти від воріт просто ідеально – 1:1.
 
І це мабуть те, чого не вистачало «минайцям». Після цього голу нашу команду було не зупинити. За наступні 10 хвилин закарпатці створили моментів на цілу гру. Пробивав Корнутяк, Нурієв, Карноза, Гегедош – і якби не голкіпер «Буковини» Мєдведєв, то підопічні Куренка вийшла б вперед вже давно.
 
Але на 80-ій хвилині такий тиск і злива моментів призвела до результату. Знову відзначився Кулініч. Як і у попередній грі з «Вересом», він зі своєї штрафної виніс м’яч далеко – ледь не до чужої штрафної. А там його підхопив Гегедош, пройшовся лівим флангом та вколотив 2-ий м’яч у ворота суперника! 12-ий гол бомбардира!
 
Вже після цього свою перемогу «минайці» не втратили і логічно довели його до такої потрібної їм перемоги. Це 12-та домашня перемога команди, яка принесла їм 43 очка. Тепер «Минай» на 2-му місці завдяки поразці вінницької «Ниви» вдома «Поліссю». Від лідера наша команда відстає всього на 2 очки.
 
Наступна гра – вже в цю неділю. Суперником буде хмельницьке «Поділля». Детальніше про цей матч читайте пізніше на нашому сайті.
 
 
«Минай» - «Буковина» 2:1
 
Голи: Карноза, 70, Гегедош, 79 - Батрак, 42
 
«Минай»: Кулініч, Ощипко (Вагін, 7), Корнутяк, Стасюк, Федак, Гавриленко (Дмитренко, 90), Страшкевич (Смокоровський, 33 (Кополовець, 60)), Нурієв, Пиняшко (Микуляк, 80), Гегедош, Карноза
 
«Буковина»: Медведєв, Вечтомов, Квачов, Гусін, Павлюк, Керчу, Шишигін (Баранов), Мелконян (Галенко), Кузів, Батрак (Жумига), Понєдєльнік (Раулюк)
 
Попередження: Федак, Карноза, Нурієв – Гусін, Павлюк
 
Вилучення: Федак, 90.
Інформаційний департамент ФК «Минай»
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 680 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Віола  
0
Робі -- молодєц!!!

الاسم *:
Email *:
كود *: