Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Минай" розбирається у Виноградові з "клаберами"
23:04
"Минай" розбирається у Виноградові з "клаберами"
Підопічні Миколи Гібалюка здобувають найбільш переконливу перемогу у Кубку Закарпаття.

Перший матч команди з Минаю у рамках Кубку області виявився напрочуд успішним — у 1/8 фіналу у своєму ж лігві постраждав дебютант змагань виноградівський «JJ Club».
 
Поєдинок між командами пройшов на місцевому стадіоні «Пласмасовик», стан якого, відверто, жахливий. Спортивна споруда буквально дихає на ладан, футбольний газон у плачевному стані. У подібних умовах були змушені грати футболісти обох колективів. Та й не грати, а скоріше підлаштовуватись під нерівності газону. Приміром, приборкати м'яч, часом, вдавалось із третьої спроби.
 
За таких обставин минайці намагались опустити м'яч донизу і контролювати його якомога довше. Однак це не завжди вдавалось. Виноградівці ж навпаки — перші хвилини грали виключно на відбій, не знаючи, що робити з футбольним снарядом, запускали його якомога вище та подалі.
 
Команді «JJ» у цьому протистоянні не був помічником голкіпер Василь Козар, який у минулій зустрічі став героєм, взявши два пенальті. Зі слів наставника команди дізнались, що довелось залучити іншого воротаря, який має зовсім мало досвіду та майстерності. Зрештою, це далося взнаки.
 
Перший удар по воротах наніс сьогоднішній капітан минайців Михайло Кополовець. Після подачі кутового Михайло пробив вище. Проте за кілька хвилин друга спроба вже була успішною: Удар зі штрафного у виконанні Беци кіпер відбив перед собою, а Кополовець швидко підстеріг і миттєво відправив круглого у ворота — 0:1.
 
Пізніше з-за меж штрафної намагалися відзначитись Пиняшко, Образцов, Гегедош, але всі постріли летіли вище цілі. У середині тайму Кополовця вивели на побачення з кіпером, який зігравши рукою вже за межами штрафного майданчика, зупинив гольовий момент, за що, власне отримав жовту картку, а Гегедош зі штрафного не зумів пробити стінку.
 
Під завершення першої половини зустрічі Гегедош вибігав з правого краю — здійснив простріл вздовж і оборонці ледь не занесли м'яч собі у ворота.
 
Незважаючи на численні нагоди гравців «Минаю», подвоїти перевагу до перерви їм так і не вдалось. А от у другій половині голи посипались як із відра. Проте перший реальний момент не використали саме господарі. Шанс зрівняти рахунок мав Азік Ахмедов, який вискочив на побачення з Бабенком після провалу у центрі оборони «Минаю». Під час чистого виходу тет-а-тет Ахмедов вирішив обігрувати кіпера, а той його наміри прогадав.
 
Миттєво футболісти з Ужгородщини покарали суперника за таке марнотратство. Федак навісив з правого краю у штрафний майданчик, де Кополовець у два дотики змусив виноградівців вдруге виймати м'яча з сітки власних воріт.
 
Згодом Пиняшко оформив третій м'яч своєї команди і практично зняв усі питання інтриги у цьому протистоянні. Вискочивши на оперативний простір Василь влучно пробив у дальній кут.
 
У ході атаки, яку розгорнули минайці на 65 хв., відзначився голом Машталір. Після передачі з флангу Кополовець в дотик відкинув Гегедошу, хоча й сам міг завершувати атаку (оформляти хет-трик), той потужно пробив, але кіпер впорався з ударом. На добивання першим був Сергій Машталір — 0:4.
 
Беца забив п'ятий гол у ворота «JJ Club», вдруге виконуючи перспективний стандарт у матчі. Цього разу удар прошив воротаря і опинився у сітці.
 
Згодом Гегедош не реалізував вихід один в один. Натомість на 80 хв. Беца відзначився дублем, вдало прострілюючи з флангу. Атаку успішно розігнав у центрі Степан Федак.
 
Через якусь хвилину Дзьоба пробивав двічі з близької дистанції, однак активні спроби не увінчались успіхом.
 
Забити ніяк не вдавалось Гегедошу, який зі шкури ліз, аби стати автором чергового голу. Вже наприкінці матчу Роберт таки відзначився. При чому, в ефектній манері — після виходу на рандеву з-за меж штрафної перекинув кіпера — 0:7.
 
«Минай» впевнено крокує далі у кубковому розіграші і тепер на них чекатиме ще важчий вояж — до Білої Церкви, де місцева «Вікторія» намагатиметься дати бій іменитому супернику. Але все це — вже у рамках 1/4 фіналу.


Арбітр: Вадим Запрутняк
Асистенти: Ілля Вовчанський, Томаш Бабич
Делегат: Іштван Біров
 
Виноградів, стадіон «Пласмасовик», 400 глядачів
 
«JJ Club» — «Минай» 0:7
 
Голи: Михайло Кополовець 7, 55, Василь Пиняшко 60, Сергій Машталір 65, Василь Беца 75, 80, Роберт Гегедош 90
 
«JJ Club»: Василь Марушка, Ігор Попов, Ерік Віщак, Габор Мізун, Василь Стрижак (Михайло Роман 46), Михайло Міговк (Станіслав Дубович 72), Артур Продан, Золтан Варга (Олег Йовжі 58), Іван Чізмар, Євген Товт (Азік Ахмедов 31) (Сергій Гребян 71), Владислав Ушмаєв (Юрій Андрейко 36)
Запасні: Едуард Кочіш, Олег Більда
Тренер: В'ячеслав Скунць
 
«Минай»: Дмитро Бабенко, Василь Беца, Максим Минайленко, Владислав Образцов, Роберт Смокоровський, Ігор Вагін, Василь Пиняшко, Олексій Шпак (Степан Федак 46), Михайло Кополовець (Едуард Дзьоба 54), Роберт Гегедош, Сергій Машталір
Запасні: Юрій Погоріляк, Яромир Лобода
Тренер: Микола Гібалюк
 
Попередження: Василь Марушка
Олександр Курта
прес-служба ФК «Минай»
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1663 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: