Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » "Минай" розбирається з молодшими прикарпатцями (ВІДЕО)
22:21
"Минай" розбирається з молодшими прикарпатцями (ВІДЕО)
П’ятиденний футбольний марафон звершено на позитивній ноті.

«Минайці» не тільки після двох поразок нарешті виграли свій спаринг-матч, а ще й отримали можливість зіграти у півфіналі Кубку міського голови Івано-Франківська.
 
Загалом, гра проти U-19 «Прикарпаття» була для команди Ігоря Харьковщенка дуже важлива. Як з емоційної точки зори (після ігор з «Калушем» та основою «Прикарпаття»), так і турнірної. Хотілсоя груповий етап закінчити перемогою. І з цією задачею вони справилися.
 
«Минайці» вирішили не відкладати у довгий ящик питання переможця у сьогоднішньому матчі. З перших секунд закарпатці включилися у гру, запропонували супернику свій високий темп та пресинг і це почало приносити результат.
 
Вже на 3-ій хвилині Максим Гавриленко класно виконав удар з-за меж штрафної у дальній кут воріт після розіграшу з лівого флангу – 1:0. Через 10 хвилин рахунок міг подвоїти рахунок Роберт Гегедош, але він не реалізував пенальті. Тим не менше Роберт свою помилку виправив пізніше і відзначився на 28 хвилині. Страшкевич протаранив захисні редути юнаків Івано-Франківська і дав можливість забити Гегедошу з близької відстані. Все-таки, Роберт давно вже не забивав і і нарешті виправив цю несправедливість.
 
«Минай» загалом у цьому матчі не дав можливостей засумніватися у кінцевій перемозі. Команда постійно володіла мячем і, коли потрібно, вміло включала швидкості та керувала грою. Суперник нічого із цим вдіяти не міг.
 
Тому цілком логічно, що закарпатці з часом збільшили перевагу в рахунку. На 60-ій хвилині Нурієв вкотре довів своє вміння забивати із штрафних, а через 8 хвилин він же асистував Гегедошу після розіграшу кутового – 4:0.
 
Фінальну крапку у матчі поставив Беца, який замкнув комбінацію з правого флангу на 71-ій хвилині. Забивати «Минай» міг ще і багато. Проте 4-ий матч за 5-ий день дався взнаки: футболістам не вистачало свіжості та фізичних сил.
 
У підсумку яскрава перемога закарпатців з рахунком 5:0. Ця звитяга дала можливість вийти із групи «минайцям». Це друга перемога нашої команди на зборах у Івано-Франківську. З чим її і вітаємо!
 
Хто буде суперником команди у півфіналі – читайте згодом на нашому сайті та на клубних соцмережах.

 
«Прикарпаття» U-19 – «Минай» 0:5
 
Голи: Гавриленко, 3 (0:1), Гегедош, 28 (0:2), Нурієв, 60 (0:3), Гегедош, 68 (0:4), Беца, 71 (0:5)
 
Інформаційний департамент ФК «Минай»
 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 743 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: