Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Минай" розбирається з полянцями (ФОТО, ВІДЕО)
20:32
"Минай" розбирається з полянцями (ФОТО, ВІДЕО)
Обидві команди показали максимум на полі, але переміг сильніший.

Свалявці підійшли до цього матчу лише з одним запасним польовим гравцем. У Миная поза заявкою опинились Смокоровський та Машталір.
 
Вже на першій хвилині минайці розіграли класичну атаку – Федак пройшов лівим краєм, подав на Гегедоша у штрафну та його удар накрив голкіпер. Стартова активність швидко принесла результат. На 8-ій хвилині Беца віддав на хід Гегедошу, який увійшов у штрафну і видав передачу на Пиняшка, якому потрібно було лише не промахнутись з двох метрів – 1:0.
 
Полянці також не відсиджувались в захисті. На 17-ій хвилині Євген Русин зліва подав у карну зону, де Іван Русин пробив у падінні - Попович впіймав. На 22-ій хвилині Віталій Міклош змістився з лівого флангу у центр і пробив з 18 метрів у дальній кут, але трохи не точно.
 
Через три хвилини Микуляк проникаючим пасом вивів Лободу до воріт та Яромир з 14 метрів влучив у ближню стійку із зовнішнього боку. На полі тривала динамічна гра, де команди бились за кожен м'яч. На 34-ій хвилині Олександр Міклош вивів Мельника на оперативний простір по правому краї, Едуард на швидкості увійшов у штрафну та відпустив м’яч і лише здійснив фол та заробив жовту картку. Минай більше володів м'ячем, агресивніше діяв у центрі поля і постійно пресингував гостей.
 
На початку другої половини гри Лобода здійснив перехоплення, віддав на Гегедоша, який повернув йому, Яромир вийшов один в один та не зміг переграти Бучка. На 54-ій хвилині вже Пиняшко чудовою передачею в один дотик вивів Гегедоша на рандеву з кіпером, Роберт забиває своїм землякам – 2:0.
 
Полянці почали активно апелювати до арбітра щодо офсайду у цій атаці і керівництво клубу намагалось забрати команду з поля. Хоча на відео добре видно, що положення поза грою не було. Після двохвилинної паузи гра відновилась.
 
Свіжий Кополовець тільки-но з’явившись на полі вивів Гегедоша на одного воротаря, але Бучок грає надійно. На 67-ій хвилині Образцов після стандарту пробив з 12 метрів, але вище. Нервозність свалявців вилилась у жорстку гру проти суперника, за яким вони не завжди встигали. Так на 70-ій хвилині Павлич врізав по нозі Вагіну, після чого Ігор вже не зміг продовжити гру. Арбітр виписав полянцю спочатку жовту, а далі і червону за розмови.
 
По такій грі у Поляни вже не було шансів уникнути розгрому. На 73-ій хвилині Микуляк подав зі стандарту, а Образцов виявився найспритнішим у чужій штрафній – 3:0.
 
На 82-ій хвилині Мельник підстеріг помилку захисту і пробив з 17 метрів, Попович впіймав. Вже під завершення поєдинку Мирончук віддає у вільну зону на Кополовця, який виводить Микуляка до воріт, а той в свою чергу перекидує голкіпера і Гегедош добиває м’яч у сітку – 4:0.
 
У підопічних Харьковщенка не виникло серйозних проблем із подоланням чвертьфінальної стадії. Поляна намагалась грати у свій звичний футбол, завдяки якому здобула прихильність багатьох вболівальників, однак цього виявилось замало проти більш майстеровитого суперника.
 
 
Арбітр – Михайло Райда
Асистенти – Михайло Лялюк, Вадим Рубей
Делегат матчу – Йосип Шитєв.
 
ФК «Минай» - ФК «Поляна» 4:0
 
Голи: Пиняшко, 8, Гегедош, 54, 90, Образцов, 73.
 
Минай: Андрій Попович – Василь Беца, Олег Допілка, Владислав Образцов, Стефан Федак – Ігор Вагін (Микола Ількович, 70), Володимир Корнутяк (Євген Мирончук, 68), Владислав Микуляк, Яромир Лобода (Іван Капустей, 81), Василь Пиняшко (Михайло Кополовець, 59), Роберт Гегедош.
Запасні: Владислав Сидоренко, Павло Тищук, Едуард Дзьоба, Максим Минайленко.
Тренер – Ігор Харьковщенко.
 
Поляна: Ярослав Бучок, Артур Русин, Михайло Власик, Едуард Мельник, Руслан Гогерчак, Віталій Міклош, Богдан Павлич, Олександр Міклош, Євген Русин, Іван Русин, Володимир Варваринець.
Запасні: Михайло Безик, Іван Грубінка.
Тренер – Михайло Кондря.
 
Попередження: Федак, 12, Микуляк, 53 – Мельник, 34, Павлич, 70.
 
Вилучення: Павлич, 70.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчі дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 995 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: