Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Минай" розгромив "Бобовище"
20:41
"Минай" розгромив "Бобовище"
ФК «Минай» здобув впевнену перемогу в першому матчі ¼ фіналу Кубку Закарпаття.

Команда ще із Зимової першості добре вивчила загадкове «Бобовище» і таки знайшла ключ до воріт команди з Мукачівського району. Ще в лютому «Минай» забив всього 2 голи – тепер відзначилися 4 рази.
 
Ігор Харьковщенко разом зі своїм тренерським штабом підійшли серйозно до кубкових поєдинків. І у «домашньому» поєдинку проти «бобовищанців» випустили бойову обойму гравців: Попович на воротах, у захисті Допілка, Минайленко, Федак та Беца, в опорній зоні газдував Корнутяк, в центрі поля Вагін та Микуляк, на флангах Кополовець та Пиняшко, на вістрі – Гегедош.
 
І ці футболісти зробили свою справу. По-перше виграли з комфортним рахунком, по-друге, підійшли до справи творчо та гарно. Що це означає? Тому що врахували попередній урок Зимової першості – нагадаю, що «бобовищанці» вміло побудували оборону в два редути проти майстерних «минайців» і пропустили тільки двічі. Але чемпіони Закарпаття знайшли вихід.
 
Вони зуміли обійти захист «Бобовища» за рахунок дальніх ударів. Зокрема, у першому таймі двічі «прошивали» захист команди з Мукачівського району за допомогою ударів з-за меж штрафної – на 12-ій хвилині так відзначився Василь Пиняшко, а на 26-ій – Ігор Вагін, який вміло зіграв на підборі.
 
Ударом з-за меж штрафної відзначилися і у другому таймі – на 75-ій хвилині майстер-клас продемонстрував Роберт Гегедош: отримавши м’яча, пробіг з ним трохи та поцілив у дальній кут метрів з 20-ти – 3:0.
 
Остаточний рахунок у грі оформив Едуард Дзьоба, який відзначається вже вдруге поспіль у Кубку Закарпаття. Забив у своєму фірмовому стилі – замкнув головою передачу з флангу – 4:0.
 
Особливих шансів на «гостьовий гол» у гравців «Бобовища» не було – «минайці» вміло володіли м’ячем та практично з ним не розставалися. У підсумку 4:0 – впевнена перемога «Минаю». До речі, знову «суха». Серія без пропущених голів у всіх турнірах триває вже 12 матчів поспіль та 910 хвилин (!!!). Чудовий показник.
 
Гра-відповідь у Бобовищі орієнтовно має відбутися у п’ятницю, 6 квітня.


Арбітр - Іван Грубінка
Асистенти - Мирослав Гала, Віталій Лофинець
Делегат матчу - Віктор Наскалов
 
ФК «Минай» - ФК «Бобовище» 4:0
 
Голи: Пиняшко, 12, Вагін, 26, Гегедош, 75, Дзьоба, 82.
 
Минай: Олександр Попович, Олег Допілка, Роберт Гегедош, Ігор Вагін, Василь Беца, Владислав Микуляк, Максим Минайленко, Василь Пиняшко, Стефан Федак, Володимир Корнутяк, МИхайло Кополовець.
На заміну виходили: Владислав Сидоренко, Роберт Смокоровський, Олексій Шпак, Іван Капустей, Владислав Образцов, Яромир Лобода, Едуард Дзьоба.
Тренер - Ігор Харьковщенко.
 
Бобовище: Віталій Підбереський, Василь Росул, Олександр Бундаш, Крістіан Попик, Роланд Шольц, Олександр Балаж, Андрій Русин, Сергій Бобик, Дмитро Вінтонюк, Євген Коструб, Юрій Качур.
На заміну виходили: Михайло Станинець, Олександр Попович.
Тренер - Іван Ковач.
Прес-служба ФК "Минай"
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 988 | Додав: lobda | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: