Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Минай" розгромив сдюсшорівців (ФОТО)
15:51
"Минай" розгромив сдюсшорівців (ФОТО)
У тренувальному режимі минайці легко розправляються з СДЮСШОРом.

Перенесена гра 4-го туру видалась не надто інтригуюча. Минай з самого початку заволодів ініціативою і проводив 95% ігрового часу на половині поля суперника. Та з голами тривалий час зелено-білі не спішили.
 
У цій грі тренер минайців застосував схему із трьома захисниками – Образцов, Допілка та Корнутяк. А роль єдиного нападника виконував капітан команди Микуляк. Вже на 2-ій хвилині Владислав пробив зі штрафного з 19 метрів, Калай у стрибку відбиває. СДЮСШОР відсидівшись у обороні на 12-ій хвилині створив першу небезпеку біля чужих воріт, коли Джанда вивів Ференцика до воріт, Вадим звільнився від опіки Образцова і пробив з 17 метрів, голкіпер перевів на кутовий.
 
На 18-ій хвилині черговий стандарт біля воріт СДЮСШОРа, Микуляк з 20 метрів відправляє м’яч точно у ближню дев’ятку – 0:1.
 
Наступне взяття воріт сталося на 26-ій хвилині, і знову після стандарту. Микуляк подав з правого краю, Образцов на ближній стійці продовжив головою, а Допілка у боротьбі із захисником замкнув цю передачу – 0:2.
 
За п’ять хвилин Беца здійснив рейд правим флангом і подав у центр штрафної, де Микуляк в один дотик переправляє круглого у сітку – 0:3.
 
У другому таймі нічого не змінилось – СДЮСШОР більшість часу проводив без м’яча, в той час як минайці розігрували позиційні атаки, подовгу контролюючи м’яч. На 44-ій хвилині Мирончук виконав подачу зліва, Пиняшко обробив передачу і з гострого кута пробив повз кіпера – 0:4.
 
Ще декілька нагод не використав герой матчу Микуляк. Перший його удар з 18 метрів впіймав Калай, наступний постріл з 15 метрів пройшов повз рамку. У наступній атаці Микуляк асистує Пиняшку, Василь обвідним ударом цілив у дальній кут та воротар зачепив м’яч і перевів у стійку. Після подачі з кута поля Допілка пробив з 8 метрів, але Калай на місці.
 
У середині другого тайму СДЮСШОР вдруге за гру мав хорошу можливість забити, коли Лаб’як вийшов на оперативний простір і пробив з 18 метрів у ближній кут, Сидоренко забрав. Під завершення матчу Гегедош з 8 метрів перекинув воротаря, але м’яч влучив у стійку. Ще в одному епізоді Роберт пробивав з розвороту з 12 метрів, але вище воріт.
 
Минай доволі легко здобуває три пункти і готуватиметься до головного поєдинку у групі. Натомість СДЮСШОР отримав хорошу практику і грі з кращою командою області.
 
 
Арбітр – Юрій Шимон
Асистенти – Річард Готра, Ілля Вовчанський
Делегат матчу – Михайло Митровський
 
СДЮСШОР U-17 Ужгород – ФК "Минай" 0:4
 
Голи: Микуляк, 18, 31, Допілка, 26, Пиняшко, 44
 
СДЮСШОР: Андрій Калай, Богдан Зуб, Юрій Бойкул, Владислав Сердюк, Євген Коструб, Віталій Мадяр, Едуард Ковтанюк, Юрій Лаб’як, Вадим Ференцик, Василь Маркович, Микола Джанда.
На заміну виходили: Юлій Козуб, Андрій Тороні, Віктор Славський, Михайло Маркович, Сергій Далекорей, Олександр Семків.
Тренер – В’ячеслав Пінковський.
 
Минай: Владислав Сидоренко, Олег Допілка (Максим Минайленко, 52), Владислав Образцов (Микола Ількович, 52), Володимир Корнутяк, Василь Беца (Павло Тищук, 61), Стефан Федак (Едуард Дзьоба, 55), Ігор Вагін, Євген Мирончук, Олексій Шпак (Яромир Лобода, 52), Василь Пиняшко (Роберт Гегедош, 46), Владислав Микуляк.
Тренер – Ігор Харьковщенко.
 
Попередження: Сердюк – Гегедош.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 997 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: