Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Минай" розносить "Невицький замок" (ФОТО)
23:45
"Минай" розносить "Невицький замок" (ФОТО)
Невиччани поступились з доволі прийнятним рахунком, зважаючи на хід матчу.

У Невицького на цю гру не знайшлося воротаря, тож місце у воротах зайняв польовий гравець Арбузов. Молодий склад невиччан не справився зі стартовим тиском і вже на другій хвилині виймав м’яч із сітки власних воріт. Пиняшко підбирає м’яч у штрафній і асистує Микуляку – 1:0
 
За мить Смокоровський віддає на Шпака, який прострілює на Микуляка – 2:0.
 
До одинадцятої хвилини на рахунку Микуляка вже був хет-трик. Образцов підібрав м’яч перед штрафною і переадресував на капітана – 3:0.
 
На 17-ій хвилині за подачу з кутового боролися Минайленко та Образцов, і Максим записав гол на свій рахунок – 4:0.
 
За хвилину Шпак з 19 метрів пробиває Арбузова – 5:0.
 
Микуляк потужним пострілом з 18 метрів потряс поперечку від якої м’яч опустився за лінію і вискочив у поле, але гол не зарахували. На 31-ій хвилині минайці розіграли кутовий, Лобода віддав Микуляку, який навісив у штрафну, захисники не змогли винести м’яч і Пиняшко з двох метрів забиває черговий гол – 6:0.
 
Вже перед свистком на перерву Лобода скористався пасом Пиняшка і реалізував вихід один в один – 7:0.
 
У другому тайму за Минай дебютував мукачівський форвард Жаренко. Та тривала осада воріт Невицького принесла значно менше голів. На 64-ій хвилині Гегедош обвідним ударом поцілив у дальній кут – 8:0.
 
Довершив розгром ефектним голом герой матчу Владислав Микуляк, який після перехоплення в центрі поля, із близько 38 метрів в один дотик переправив м’яч у ворота, які залишив воротар - 9:0.

Крім гольових атак у минайців було ще безліч нагод забити, але Арбузов намагався справлятись із своїми обов'язками, а захист синьо-чорних кидався під всі удари. 
 
 
Арбітр – Олександр Рошко
Асистенти – Василь Федак, Йосип Мучичка
Делегат матчу – Михайло Митровський
 
ФК «Минай» – ФК «Невицький замок ОК ДЮСШ Україна» (Невицьке) 9:0
 
Голи: Микуляк, 2, 4, 11, 68, Минайленко, 18, Шпак, 19, Пиняшко, 31, Лобода, 35, Гегедош, 64.
 
Минай: Андрій Попович (Владислав Сидоренко, 36), Роберт Смокоровський (Микола Ількович, 36), Владислав Образцов (Василь Беца, 50), Максим Минайленко, Стефан Федак (Едуард Дзьоба, 56), Володимир Корнутяк, Ігор Вагін (Іван Капустей, 50), Василь Пиняшко (Сергій Машталір, 36), Владислав Микуляк, Яромир Лобода (Роберт Гегедош, 36), Олексій Шпак (Іван Жаренко, 48).
Тренер – Ігор Харьковщенко.
 
Невицьке: Сергій Арбузов, Давид Дьордяй, Ігор Булеца, Володимир Ковальчук, Максим Гопко, Станіслав Костик, Томаш Надь, Олександр Гряділь, Дмитро Костелей, Сергій Мотринець, Йосип Пайдич.
Тренер – Іван Матьовка.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 995 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: