Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » "Минай" розписує нульову нічию з "Буковиною"
17:39
"Минай" розписує нульову нічию з "Буковиною"
У весняній частині чемпіонату Другої ліги минайці без дискваліфікованих Харьковщенка та Гегедоша стартують з бойової нічиєї.

Матч проти «зимового чемпіона» Буковина почала з новим воротарем (молодий Медведєв із Зірки) на три чверті оновленим захистом - досвідчені Керчу і Вечтомов, а також Гусін-молодший, склали компанію Павлюку. Так що універсал Понедельник зміг звільнитися для групи атаки, що пішло на руку стрункості побудов господарів.
 
Проте, гості - небезпечний суперник. Уже в дебюті Нурієв пробив поруч зі штангою, а Минай притиснув чернівчан до свого штрафного майданчика, виконавши відразу кілька кутових. При цьому саме Буковина могла відкривати рахунок. Навіть більше - мала. Мелконян перехопив м'яч в центрі поля і чудовим пасом вивів один на один з воротарем Батрака, але після удару Антона м'яч прокотився лише поруч зі штангою. Причому, в цьому епізоді закарпатців спіткала ще одна неприємність - в боротьбі за м'яч отримав травму Корнутяк і з розбитим обличчям вже хвилині на 30-й поступився місцем на полі іншому досвідченому універсалу - Ощипко.
 
Минай тиснув - відповів на це подвійним моментом, коли в ході однієї атаки небезпечних ударів завдавали Нурієв і Пиняшко, але оборонці взяли їх на себе. Як в тому моменті, коли на куті воротарського Вечтомов замість м'яча кинувся під удар Нурієва. Жорстких зіткнень вистачало - але саме такою ціною аутсайдери відстояли нулі в першому таймі проти лідера і навіть мали шанси поліпшити такий результат.
 
Так було і відразу після перерви, коли Вечтомов замикав кутовий від Керчу, але Стасюк на штанзі підстрахував свого воротаря. А трохи пізніше вже джокер Галенко замикав навіс з правого флангу, але м'яч з відскоком від суперників пішов за межі поля. Слідом Шишигін дав діагональ на Мелконяна - удар Ладика прийняла на себе зовнішня сторона сітки. А як дебютант Матвієнко не потрапив з лівого з кута воротарського! .. А як Понедельник дивом не влучив по м'ячу після прострілу Батрака, якому розганяв атаку Мелконян! .. Словом, піди-розберися по такій грі, хто на останньому місці, а хто на першому!..
 
А ось Минай на цьому тлі грав не дуже яскраво. Лише раз було гаряче у штрафний господарів - коли на пас з глибини кинувся Микуляк і ледь не перекинув невдало зігравшого на виході воротаря. Але що це в порівнянні з моментом, коли невдалий винос гостей зловив на ногу Матвієнко і обвідним ударом влучив у штангу! Але все ж гра склалася на користь захисту - атаці не пощастило у обох команд. Так що компліментарна для Буковини і засуджувальна для гостей нічия. Минай - команда зовсім інших завдань, підбору гравців, амбіцій, тому якщо для господарів ця гра відкрила багато оптимізму, то щодо гостей показала, що їм ще дуже багато треба буде попрацювати.
 
Man of the Match: Ладик Мелконян (Буковина)
 
Господарі сподобалися: короткі комбінації, хороша швидкісна перепасовка, нарешті, націленість на ворота - тому що били вони намно-о-ого більше, ніж фаворити протистояння. Серед тих, хто заслуговує на високу оцінку своєї гри, Мелконян. Він видав кілька дивовижних передач, добре взаємодіяв з товаришами по групі атаки і цілком міг забивати сам. Головне - не видихнути в одному матчі, тому що для чернівчан в їхньому становищі очки з Минаєм точно такі ж, як і з конкурентами в боротьбі за уникнення останнього місця.

 
Буковина (Чернівці) - ФК Минай 0:0
 
«Буковина»: Медвєдєв, Гусін, Керчу, Павлюк, Вечтомов, Шишигін, Батрак, Мєлконян, Кузів, Жумига, Понєдєльнік
 
«Минай»: Кулініч, Беца (Кополовець, 62), Корнутяк (Ощипко, 30), Допілка, Стасюк, Путраш, Гавриленко, Вагін, Пиняшко (Микуляк, 46), Страшкевич, Нурієв (Карноза, 72 (Дмитренко, 83))
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 784 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: