Головна » Усі публікації » на Закарпатті » «Минай» розправляється із «Камелотом» у товариській зустрічі
13:53
«Минай» розправляється із «Камелотом» у товариській зустрічі
ФК «Минай» продовжує готуватися до відповідального матчу у рідних стінах проти ФК «ОДЕК» Оржів.

«Минай» розправляється із «Камелотом» у товариській зустрічі У четвер, 31 серпня, підопічні Миколи Гібалюка провели товариський матч із ФК «Камелот» на однойменному футбольному полі.

Варто зазначити, що у команді суперника виступають чимало іноземних футболістів, які впродовж матчу демонстрували свій атлетизм та високі швидкості. Однак на довго гравців «Камелота» не вистачило. «Минайці» ще в першому таймі заволоділи ініціативою і двічі відзначились. Голи на свій рахунок записали Яромир Лобода та Олег Допілка.

У таймі другому наставник команди змінив практично весь склад. І ці футболісти вчинили справжній погром над вже деморалізованим опонентом. До слова, головний тренер й сам взяв активну участь у матчі.

 

Спочатку дублем відзначився футболіст, що перебував на перегляді. Едуард Дзьоба продемонстрував всім, як потрібно завершувати атаки, провівши у ворота суперника цілих 4 м'ячі! Ще один гол у активі Олексія Шпака, який нещодавно повернувся до клубу.
 

У підсумку, 0:9 — розгромна перемога «минайців» у спаринг-матчі. Однак, як відомо, результат у таких зустрічах відходить на другий план.

Прес-служба ФК "Минай"
 
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 1231 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: