Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Минай" розправляється з "Ужгородом"
21:14
"Минай" розправляється з "Ужгородом"
У дербі Ужгорода сенсації не вийшло: «Минай» не мав особливих проблем з командою «Ужгорода».

На старті зустрічі тривалий час не спостерігалось небезпечних моментів. Команди не надто форсували подій. «Минай» грав, як і належить, першим номером, натомість «Ужгород» намагався не підпускати близько гравців суперника і спробувати зловити на контратаці. Перший момент був у Соскиди, який наносив удар у межах штрафної — кіпер впорався. Далі ж вболівальники побачити велику кількість моментів у виконанні «минайців». Микуляк пробивав з-за меж штрафної, але кіпер відбив — добивання за Гегедошом, однак нападник з метру влучає у стійку. Хороші нагоди мали Пиняшко, Гегедош та Микуляк, проте м'яч вперто не залітав у ворота.

Особливо активним на вістрі атаки був Гегедош, але на завершальній стадії бракувало точності та холоднокровності. «Ужгород» у першому таймі всіма силами намагався перекрити кисень атакувальній ланці минайського клубу. Повністю нейтралізувати гравців групи атаки не вдалось, однак і ворота залишились сухими.
 
У другій половині зустрічі наставник «Минаю» знайшов потрібні слова і футболісти почали атакувати завзятіше. Зрештою, господарі дуже швидко розмочили рахунок. Це Лобода відзначився дебютним голом у новому розіграші чемпіонату. Гегедош на лівому фланзі розкрутив опонента і навісив на дальню стійку. Яромир зробив все елегантно: першим дотиком підробив, а другим відправив у правий від кіпера кут. Могли гравці «Минаю» миттєво подвоювати рахунок, якби Гегедош реалізував вихід на рандеву з воротарем. Пиняшко віддав діагональну передачу на хід нападнику. Той акуратно перекидав кіпера, але підвела точність. Вже через хвилину Гегедош реабілітувався і провів другий м'яч «Минаю» у ворота своєї колишньої команди.

За декілька хвилин «Ужгород» відповів ударом Соскиди з розвороту — вище. На 63 хв. капітан «ужгородців» таки відквитав один гол — після подачі корнера Соскида вдало пробив по воротах. Опісля чудові нагоди для взяття воріт мали Гегедош і Допілка, проте рахунок тримався незмінним. На 66 хв. «Минай» оформив третій м'яч: Гегедош, отримавши відмінний пас з глибини поля, витримав необхідну паузу, аби підключити Пиняшка, який на правому краї вдало забіг за спину і залишив оборонців не при справах. Удар Василя був потужним і точним водночас.

На 70 хв. Гегедош відзначився дублем: подача кутового від Микуляка і Роберт у воротарській вколочує четвертий м'яч у поєдинку. Наприкінці зустрічі гольовими моментами не скористались Машталір та Дзьоба. А на 88 хв. чергову витівку влаштували ужгородські ультрас, кинувши на футбольний газон кілька димових шашок. Матч було призупено на декілька хвилин, а тим часом, вболівальники «Минаю» та просто небайдужі намагались втовкмачити фанатам безглуздість їх поведінки.

 
Арбітр: В'ячеслав Молотокас
Асистенти: Ян Рогач, Еміл Головей
Делегат: Михайло Митровський

Стадіон «Авангард», 800 глядачів
 
«Минай» — «Ужгород» 4:1
 
Голи: Лобода 49, Гегедош 54, 70, Пиняшко 66 - Соскида 63.
 
«Минай»: Дмитро Бабенко, Василь Беца, Владислав Образцов, Максим Минайленко, Роберт Смокоровський (Степан Федак 75), Ігор Вагін, Євген Мирончук (Олексій Шпак 66), Владислав Микуляк (Сергій Машталір 71), Яромир Лобода (Олег Допілка 60), Василь Пиняшко, Роберт Гегедош (Едуард Дзьоба 75)
На заміні: Юрій Погоріляк
Тренер: Микола Гібалюк
 
«Ужгород»: Станіслав Трофіл, Олександр Назаренко, Артем Пустовіт, В'ячеслав Пінковський (Іван Варваринець 60), Степан Буксар (Роман Білінський 77), Юрій Каганець (Михайло Трухан 46), Денис Чокнадій, Іван Ковач, Володимир Дуран, Нуцу Арделян, Руслан Соскида
На заміні: Владислав Сидоренко
Тренер: Іван Шанта
 
Попереджені: В'ячеслав Пінковський, Михайло Трухан
Фото з матчу дивіться на сторінці ФК "Минай" в Фейсбуці
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1898 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 мікітос  
0
Видко докус В Ужгорода проблема із воротніками, шо Трофіла відкись реанімувати, но знаючи його, то не надовго. А ще цікаво яка реакція буде на фанів ужгорода у ФФЗ, чи покарає Дуран свою рідну команду?

الاسم *:
Email *:
كود *: