Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » "Минай" рухається вгору
02:26
"Минай" рухається вгору
Турнірне положення у нижній частині турнірної таблиці настільки щільне, що одна перемога дозволяє стрибнути одразу на кілька сходинок вверх.

Про це Володимир Шаран казав до гри, це його підопічні зробили у 29-у турі. В Ужгороді закарпатці здолали «Металіст» й з 11-го місця піднялись на восьме.

«Сіль» стрибку у тому, що навіть таке приємне положення не дозволяє команді Шарана розслабитись. Питання збереження прописки в УПЛ вирішиться лише у 30-у турі. За те, щоб оминути зону перехідних матчів будуть боротись одразу шість команд.

Матч проти харків’ян не складався. Перший тайм у виконанні гостей вийшов блідим. Точніше, гострі моменти були, але Олег Вишневський ними не скористався. А ось Демченко свою нагоду використав і на перерву його команда пішла у ранзі лідера. Успіх у першій половині гри був на боці номінальних господарів і напевно якби вони пішли у "Casino Zeus" теж би виграли.

Ситуація змінилась у другому таймі. «Металіст» продовжив у тому ж темпі, а ось минайці додали. На 57-й хвилині на полі з’явився Руслан Паламар і ледь не першим дотиком забив. Закарпатці навіть встигли відсвяткувати як судді вирішили, що гол був забитий з положення поза грою. Справедливості заради, рішення було вірне.

Досягти цілі гостям вдалось на 61-й хвилині. Твердохліб пробіг по правому флангу та віддав в центр. Захисників випередив Вишневський і ввігнав м’яч у сітку.

Закарпатці кинулись вперед і на 75-й хвилині змусили харків’ян помилитись. За гру рукою захисника «Металіста» арбітр вказав на позначку, а Паламар «повернув» своє прізвище на табло – 2:1.


МЕТАЛІСТ (Харків) – МИНАЙ (Минай) – 1:2

Голи: Демченко, 36 - Вишневський, 62, Паламар, 76 (з пенальті).

Металіст: Єрмолов, Влага (Наумець, 46), Мизюк, Ніколишин, Коррал, Ралюченко, Чайковський (Самуел, 46), Демченко, Чідомере, Синчук, Прядун.

Минай: БАНДУРА, Гончар (Дмитрук, 46), Чуєв (Гечев, 40), Ю.Кравчук, Нємчанінов, Булеза, Петько, Байдал (Паламар, 56), Твердохліб, Рогозинський, Вишневський (Коломоєць, 88). 

Попередження: Чуєв, 16, Чідомере, 26, Коррал, 47, Дмитрук, 52, Петько, 53, Гечев, 71, Нємчанінов, 81, Булеза, 84.


Прес-служба ФК "Минай"

Фото ФК "Металіст"

У статті міститься інтегрована реклама

 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 411 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: