Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » "Минай" та "Калуш" обійшлися без голів
13:19
"Минай" та "Калуш" обійшлися без голів
У останньому поєдинку поточного року всеукраїнського турніру ФК «Минай» не зумів переграти суперника з Івано-Франківщини — ФК «Калуш».

Маючи ігрову територіальну перевагу та створивши чимало моментів, господарі поля були змушені задовольнитися одним заліковим пунктом.
 
Гольових моментів на старті матчу практично не було. Всі атаки команд нівелювалися на підступах до штрафної. Справжня гострота з'явилася після перших двадцяти хвилин. На 22 хв. після подачі Роберта Смокоровського з лівого краю пробивав Роберт Гегедош, але кіпер взяв. Згодом (на 28 хв.) пробивав з-за меж вже Владислав Микуляк — воротар перевів на кутовий.
 
Господарі продовжили насідати на ворота суперника. На 33 хв. після прострілу з лівого флангу неузгоджені дії оборонців та голкіпера ледь не призвели до пожежі у штрафній. Воротар пустив між ніг, але зумів вчасно виправитися.
 
Ближче під завершення тайму першого (на 43 хв.) підопічні Миколи Гібалюка могли відкрити рахунок у матчі, але удар Василя Беци головою після подачі від Роберта Гегедоша прийшовся вище рамки. Через дві хвилини ще одна нагода для команди з Ужгородщини. Затяжна атака завершилась ударом Владислава Микуляка. М'яч пролетів у сантиметрах біля стійки.
 
У другій половині зустрічі «Калуш», віддавши територіальну перевагу супернику, почав створювати небезпечні атаки. Але перші моменти, все ж, були за «минайцями»: на 48 хв. Роберт Гегедош вибігав на оперативний простір, кіпер, вийшовши за межі штрафного, зіграв не за правилами, за що отримав «гірчичник». Після виконання стандарту на підбиранні завдавав удару Василь Пиняшко, але безрезультатно.
 
На 50 хв. уже гості були активними попереду. Щоправда удар з дальньої дистанції теж не знайшов цілі. Через три хвилини у ході контратаки Ярослав Матвіїв пробивав з позиції лівого інсайду. М'яч пролетів мимо.
 
Відповіли «минайці» на 58 хв. Роберт Гегедош по центру штрафної пробивав з-за її меж, але м'яч пролетів трохи вище. Через чотири хвилини Василь Беца знову бив головою після подачі з флангу. Але відзначитися теж не вийшло.
 
На 64 хв. Олексій Шпак наносив удар з-за меж штрафної — повз ворота. Ще один гольовий момент трапився через дві хвилини: цього разу у ворота цілив Роберт Гегедош — кіпер перевів на кутовий.
 
«Калуш» теж намагався турбувати воротаря опонента. Удар з-за меж від Ярослава Матвіїва, але знову неточно.
 
Подальший час команди провели у боротьбі. «Калуш» вдало відбивав атаки закарпатської команди. Суттєва небезпека з'явилась вже на останніх хвилинах. На 90 хв. удар здалеку від Владислава Микуляка — мимо. А у компенсований арбітром час «Минай» повинен був забивати, але останній натиск не приніс дивідендів. Приміром, після подачі з кутового було дуже гостро, але занести м'яч у ворота так і не вдалось...
 
У підсумку, нулі на табло. «Минай» вдруге у чемпіонаті грає із «Калушем» внічию і завершує перше коло змагань на третій сходинці. При цьому конкуренти «ОДЕК» та «Рочин» свої очки у поточному турі взяли.

 
Арбітр: Андрій Кошура
Асинтенти: Сергій Дарійчук, Павло Супрунюк, Мар'яна Сухан
Делегат: Олександр Найко
 
Стадіон «Авангард» (Ужгород)

ФК «Минай» — ФК «Калуш» 0:0
 
«Минай»: Андрій Попович, Василь Беца, Максим Минайленко, Олег Допілка, Роберт Смокоровський, Ігор Вагін, Євген Мирончук, Владислав Микуляк, Яромир Лобода, Василь Пиняшко, Роберт Гегедош
На заміні: Владислав Сидоренко, Владислав Образцов, Степан Федак, Іван Ковач, Олексій Шпак, Сергій Машталір, Едуард Дзьоба
Тренер: Микола Гібалюк
 
«Калуш»: Іван Піцан, Ярослав Олевич, Василь Маковійчук, Ярослав Матвіїв, Орест Мельник, Степан Гудак, Володимир Хомин, Святослав Турок, Артур Яната, Юрій Коско, Ігор Цимбалістий
На заміні: Богдан Кузів, Олександр Бойко, Остап Пульків, Владислав Гончар, Андрій Драган, Роман Генега
Тренер: Степан Матвіїв
Прес-служба ФК "Минай"
 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 1273 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: