Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » "Минай" та "Рух" голів не забивали
17:57
"Минай" та "Рух" голів не забивали
Друга поспіль нічия і другий поспіль матч, який наша команда повинна була вигравати.

Але, на жаль, тільки 1 заліковий пункт вносимо собі в актив. У напруженому західноукраїнському дербі «Минай» не зміг перемогти свого принципового суперника – львівський «Рух». Хоча моментів створили для цього чимало.

У цьому поєдинку наша команда грала практично у тому ж складі, що і в успішній грі з «Колосом». Щоправда, замість Матіча місце в центрі оборони зайняв Лопирьонок.

Як і у попередній грі «минайці» з перших секунд включили свій пресинг і хороший темп. Особливо був активним Шеммі Маємбе. З його флангу вже до 8 хвилини було два хороших моменти: спочатку замбійця вивели на удар на вході в карний майданчик (мимо), а потім з такої ж комбінації він навішував, але безрезультатно.

В такому ж ритмі господарі і далі створювали моменти. Проте «Рух» тактично підготувався до такого сценарію і вміло переривав наші комбінаційні атаки. Довелося турбувати зі стандартів - «минайці» то пробивали (Саків), то розігрували і подавали у штрафну (Ткачук), але львів’яни міцно тримали оборону воріт.

В середині першого тайму їм вдалося відтягнути гру від своїх воріт та зосередити її в центрі поля. Інколи, звісно, й самі навідувалися до третини поля «минайців», але гострих моментів з їх сторони було мало.

За таким сценарієм гра проходила хвилини до 60. Після – завдяки нашому тиску у гостей, які трохи фізично просіли, почали з’являтися вільні зони в обороні. І закарпатці почали цим користуватися. Особливо після виходу на поле Кожанова.

Спочатку на 60-ій хвилині Нурієв мав хороший шанс відзначитися з гри після передачі Книша, але його удар прийшовся у воротаря. Через 3 хвилини вже Кожанов пробивав з лівого флангу – теж не точно.

На 70-ій хвилині господарі створили супер шанс. Меліченко прорвався правим флангом, навісив у штрафну, Шиндер майстерно скинув під удар Кожанову, але постріл Дениса полетів трохи вище поперечини.

В останні 10 хвилин міг відзначитися зі штрафного Саків (забити колишній команді завжди гарно), момент мав Книш, Меліченко. Одним словом, команда Василя Кобіна напрацювала на гол. Але вже в другому домашньому матчі нам не щастить і ми втрачаємо те, що заслужили.

Як зазначив після гри головний тренер – підвела реалізація моментів. І над цим будуть працювати. А поки команда провела хороше дербі, яке, на жаль, не закінчилося перемогою.

Закарпатці здобувають 6 очко в чемпіонаті. Наступний свій матч проведе на виїзді – 7 листопада зіграє з чернігівською «Десною» на виїзді.  
 

«Минай» - «Рух» 0:0

«Минай»:  Попович, Книш (Павліш), Саків, Лопирьонок, Меліченко, Маємбе (Маткобожик), Ткачук, Нурієв, Сніжко (Хахльов), Пиняшко (Кожанов), Шиндер (Ахмедзаде)

«Рух»:  Бандура, Стаменковіч, Парамонов (Дуць), Гліга, Копина, Кухарук, Федорчук, Бойчук, Кухаревич, Руніч  (Притула), Климчук

Попередження: Меліченко, Сніжко, Лопирьонок,Саків
Інформаційний департамент ФК «Минай»
 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 340 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: