Головна » Усі публікації » у світі » "Минай" U16 везе з турніру Target USA CUP подвійний комплект срібних нагород (ВІДЕО)
14:15
"Минай" U16 везе з турніру Target USA CUP подвійний комплект срібних нагород (ВІДЕО)
Понад 950 команд з 19 країн взяли участь у міжнародному турнірі Target USA CUP 2022 в Національному спортивному центрі в Блейні.

Впродовж півтора тижня закарпатці взяли участь у двох турнірах і в обох випадках зуміли здобути нагороди. Змагання проходили у National Sports Center Міннесоти, де на більш ніж 50 полях (натуральних та штучних) змагались близько 950 жіночих та чоловічих команд у вікових категоріях від U9 до U19.

По прибуттю у Міннесоту вже наступного дня Минай розпочав свої виступи на груповому етапі граючи по два поєдинки в день (гра складалася з двох таймів по 40 хвилин). Загалом у цій віковій категорії брало участь 15 команд. Підопічні Рудольфа Балажинця без проблем здолали всіх суперників у групі – Edina SC 2:0, Minneapolis United II 9:0, SC Wave Washington County 6:1. У чвертьфіналі наші переграли Gitchi Gummi Premier 3:0 із штату Міннеаполіс. У півфіналі мінімально перемогли місцеву команду MN Eclipse 2:1. У фіналі зійшлися з ще однією місцевою академією Minneapolis United, основна команда якої виступаєм у МЛС. Саме Юнайтед і святкували перемогу 2:1. Минай отримав срібні нагороди турніру Target USA CUP Weekend 2022.

Після відпочинку в один день їх чекав тижневий марафон поєдинків на Target USA CUP 2022. Тут вони знову продемонстрували максимальний результат у групі - PSL Hurricanes Premier 2:1, Northwind SC Premier 4:0, Twin Cities Rush NPL 7:1. У чвертьфіналі вони каменя на камені не залишили від норвезького Lorenskog 9:2. У півфіналі Минай переміг чиказький Elgin Pumas SC 1:0, завдяки влучному удару з пенальті Кондрі у другому таймі. У фіналі закарпатці не змогли справитися з доволі атлетичними суперниками із Еванстона (штат Іллінойс) JaHbat Premier 1:2. Тож вдруге за тиждень здобули друге місце.























Організатори турніру дуже тепло прийняли нашу команду, влаштували насичену розважальну програму відпочинку. Також минайці мали змогу зустрітися (взяти автографи та зробити фото) із тренером та гравцями основної команди Міннесота Юнайтед, зокрема на зустрічі були пристуні воротар Тайлер Міллер, капітан Майкл Боксал, Кімар Лоуренс, Уіл Трап та зірковий аргентинець Емануель Рейносо (входить у топ-5 чемпіонату по системі гол+пас (9+5 у 21 матчі)).





 
Категорія: у світі | Переглядів: 390 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: